Ny Kåffa-låt til seriestart

KFUM-gutten med artistnavnet Hermy spiller opp til fest med en splitter ny Kåffa-låt til seriestarten.

Fredag ble sangen «KÅFFA KFUM» sluppet der du hører musikk.

Bak den nye låta står KFUM-kameraten Herman Strand Svendsen, med artistnavnet HERMY. 28 år gamle Herman har et langt kjærlighetsforhold til KFUM. 

Han har tidligere spilt fotball for Kåffa, har jobbet på Akademiet, og har i flere år bidratt i ungdomsarbeidet «Yes» og «Young Yes» på Ekeberg. HERMY er i tillegg en ekte Profet.

- Låten kom til uttrykk etter den elleville gleden etter seieren i kampen mot Skeid på Intility i fjor. Da det var et faktum at VI skulle spille i Eliteserien, var det åpenbart at jeg skulle lage en supportersang til mitt kjære KFUM, sier artisten.

HØR SANGEN PÅ SPOTIFY!

En hyllest til klubben

Hermy har hatt stor glede av å lage en ny klubbsang i gave til den historiske første eliteseriekampen:

- Gjennom teksten vil jeg formidle at vi oppnår store ting sammen, selv om vi ikke er større enn det vi er. Vi har opplevd at tro kan flytte fjell. Nå går hele klubben på vann! Med samhold, fellesskap og tro, både på og utenfor banen, så har Kåffa skapt en unik historie. Jeg opplever at vårt slagord beskriver virkeligheten, vi er En klubb for livet.

Kåffa betyr mer enn bare fotball

Herman jobber til vanlig som vernepleier i en hektisk hverdag på et dagsenter. Med seg på laget har han en kjent veileder:

- Jeg er takknemlig for å ha troen på Gud i livet. Gud er min veiviser og trygghet i både utfordringer og krevende tak som jeg møter i hverdagen.

Ved siden av arbeidet er musikken og KFUM viktige deler av livet.

- Musikken er som et pusterom. Det er godt å kunne være kreativ med å lage musikk for å “koble av”. Det samme kjenner jeg også når jeg møter kamerater i Kåffa. Det gir meg opplevelse av samhold, og å bli sett for den jeg er. Jeg er glad for at Kåffa har den identiteten med folk som løfter frem fellesskapet.

"KÅFFA KFUM" lansert

Legg til KÅFFA KFUM av HERMY i din spilleliste, og trykk på “følg”-knappen på Spotify, så er du klar for sesongstart!

Denne låta blir et flott supplement til Primz-låta som ble sluppet i romjula. Hans låt nærmer seg nå 100.000 avspillinger på Spotify.

Sangene vil bli spilt på Intility Arena på tirsdag, rett før kampstart. Bli med på festen!

KJØP BILLETTER HER

god stemning.jpeg
GOD STEMNING: Både artist og spillere gleder seg til seriestart med den nye klubbsangen!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter