Ny jubeldag på hjemmebane

Nest best i by'n - ingen tvil! Magisk Sortevik-brasse og Taaje-heading tok oss opp på 30 poeng.

KFUM-GRORUD 2-0 (2-0). For noen uker siden inviterte klubben til HØSTTRIPPELEN. Tre go'biter på hjemmebane - Fredrikstad, Kristiansund og Grorud.

I dag avsluttet a-lagsgutta hat tricket - med full fangst på trippelen. 2-0-seieren mot Grorud smakte usedvanlig godt.

- Det smakte like godt som mot Kristiansund. Vi befester vår posisjon i Oslo-fotballen, og er veldig glad for det, sier trener Jørgen Isnes.

Grorud måtte ut i cup-ekstraomganger mot LSK, mens KFUM tok seg av Kristiansund onsdag.

- I den første omgangen ser det ut som om begge lag må ha ut kampen fra onsdag i hodet og bein. Grorud har et par store sjanser, mens vi har et voldsomt dødballtrykk.

Stikkord for pausepraten var hurtigere vendingsspill, et justert press-spill og finpuss på dødballer.

- Det gis god respons på pausepraten, og hvor vi styrer hele omgangen på en veldig fin måte.

Toppet med godt krydder.

Ledermålet kom på magisk vis. Kaptein Sortevik etter et glitrende utført brassespark. Da var det spilt nesten timen. 2-0 stanget Taaje lekkert inn, kvarteret før full tid.

- Den andre scoringen kommer etter justeringene i pausen, og vi visste det fort ville bli avgjørende på dødball i dag. Vi forsvarer oss godt gjennom store deler av kampen og slipper Grorud lite til, utenom et par ganger. Grorud er vonde å bryte ned og vi visste vi måtte utnytte da vi fikk momentum i kampen. Det gjorde vi, og det er så utrolig digg, sier Isnes.

Trepoengeren tok KFUM opp på 30 poeng. Onsdag venter Strømmen på bortebane, og om en uke kommer Stjørdals-Blink på besøk til Ekeberg.

_P8A3919.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter