Ny back inn dørene

Ski og KFUM har vist seg å være en bra match tidligere. Jonas Lange Hjorth er ny mann i KFUM-stallen.

Jonas Lange Hjorth har de siste årene vært sentral på Follos a-lag. Nå har 21-åringen skrevet under på en treårskontrakt med KFUM.

Dette er en spiller som flere toppklubber har snust på, men da Jonas fikk høre om KFUM-interessen falt brikkene på plass.

- Det oppleves som et veldig naturlig steg for meg å ta nå. Da Kåffa kom på banen, var det førstevalget. Jeg har hørt mye bra om klubben og hadde et veldig fint møte med Johs og Daniel før jul, sier Jonas til Kåffa.no.

Unggutten styrker KFUM-linken til Ski. Fra før er Ski-guttene Robin Rasch og Simen Hestnes etablert på laget.

- Jeg har vokst opp et steinkast fra Idrettsparken i Ski, og har spilt i Ski eller Follo hele livet, sier Jonas som også er god kompis med Mo fra før.

2001-årgangen debuterte på a-laget til Follo i 2018 og har de siste sesongene vært fast inventar på venstrebacken. Tross sin unge alder har han vært i aksjon i 82 a-kamper for Follo.

Selv peker han på offensiv vilje og 1-mot-1 offensivt og defensivt som sine største styrker. Fra sin nye trener får han følgende attest på vei inn i dørene på Ekeberg:

- En spiller med høy arbeidskapasitet, god venstrefot, fotballsmart og ekstremt profesjonell i alt han gjør, både på og utenfor banen, sier Johannes Moesgaard.

Vi ser virkelig fram til å se Jonas i KFUM-drakt!
 

Annonse fra Obos-ligaen: