Nosa månedens unge spiller

Glimt-lånet med pris før Sandefjord-kampen.

Petter Nosa Dahl er av Norsk Toppfotball og TV2 kåret til årets unge spiller i mai. 

20-åringen, som er på lån fra Bodø/Glimt, har vært en viktig brikke for KFUM-kameratene i starten av sesongen.

I en kamphektisk mai har Nosa blant annet bidratt med scoring borte på Lerkendal og med et supermål borte på "hjemmebane" på Aspmyra forrige fredag. Nosa var også mannen bak overtidsscoringen som ga oss ekstraomganger mot Lysekloster tidlig i mai.

I juryens begrunnelse heter det:

"Spilleren har vist seg fram med sin uredde spillestil. Han har imponert med strålende teknikk og stor fart. Scoret og sikret poeng både på Aspmyra og Lerkendal. En jury bestående av Norsk Toppfotball og TV2 kårer Petter "Nosa" Dahl til månedenes unge spiller i Eliteserien i mai."

Nosa fikk overlevert prisen fra trener Johannes Moesgaard etter dagens trening på KFUM Arena.

- Jeg er veldig takknemlig for denne, og det er alltid godt å bli satt pris på. Samtidig hadde ikke dette vært mulig uten medspillere og trenere som får det beste ut av meg, sier Nosa.

Søndag skal han og gutta ut å jakte årets første trepoenger på hjemmebane.

En stort sett skadefri tropp var i aksjon i dag og er inne i de siste forberedelsene mot det som blir en tøff kamp mot et Sandefjord-lag som senest onsdag mot Glimt viste noe av sitt potensiale.

- Sandefjord har gjort meget gode kamper, og har nok ikke fått helt som fortjent når det kommer til poeng. Vi gleder oss og går selvsagt for tre poeng, men enkelt blir det ikke. Her er det helt sikkert to lag som vil presse ut det siste før vi tar litt ferie, sier Johs.

Vi gleder oss til en ny festkveld på KFUM Arena. Kampstart kl. 17.00. Billettene dine kjøper du her - og kom gjerne til kamp i god tid for å møte kjente i GoalGata.

Om du vil se litt fotball i forkant anbefales miniturneringen for 7-åringer som arrangeres fra kl. 15.30. Her blir det målgaranti og bøtter av idrettsglede.

Oppslagsfoto: Mats Torbergsen / NTB

IMG_5250.jpg

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter