Navnebytte for viktig samarbeidspartner

Fortsetter KFUM-samarbeidet med SpareBank 1 Sørøst- Norge som navn.

For et par år siden gikk SpareBank1 Telemark inn som en av KFUMs sentrale samarbeidspartnere. Nå har banken skiftet navn.

Banken selv skriver følgende:

Noen ganger vet man det bare – at det er ekte kjærlighet. Denne gangen mellom to banker. Vi har funnet vår bedre halvdel, og vi utfyller hverandre godt.

Vi er glad for å fortelle at vi har funnet lykken med SpareBank 1 BV, og fra 1. juni er navnet vårt SpareBank 1 Sørøst- Norge.

For våre kunder blir det ingen endringer i praksis, annet enn det nye navnet vårt på lokale bankkontor og i våre digitale kanaler. Nærheten til våre kunder er det viktigste for oss. Men som en sterkere bank kan vi bidra til større verdiskaping, og være en enda viktigere støttespiller for næringslivet og lokalsamfunnet vi er en del av.

- Vi fortsetter vårt sterke engasjement ovenfor idrett og kultur, og sammen skal vi gjøre nærmiljøet vårt til et enda bedre sted å bo. Sponsoratet med KFUM-kameratene Oslo skal vi fortsette med og vi gleder oss til veien videre, sier Lars Høgli Skau sponsoransvarlig i Sparebank1 Sørøst-Norge.

Thor-Erik Stenberg sier følgende:

- Vi er glad for det samarbeidet vi har hatt med SpareBank1 Telemark. Nå får denne banken et enda større nedslagsfelt som SpareBank1 Sørøst-Norge, så det opplever vi som veldig positivt. Vi har et godt samarbeid og håper å kunne videreutvikle dette samarbeidet under et nytt navn, sier KFUMs daglige leder.

Den nye banken vil ha 520 ansatte (inkl datterselskaper) på 17 kontorer i Vestfold og Telemark og tidligere Buskerud fylke, med en forvaltningskapital på 93 milliarder. Et fremtidsrettet hovedkontor skal opprettes i området Fokserød/Torp i Sandefjord kommune, som er et naturlig midtpunkt i de to bankenes markedsområder. 

Annonse fra Obos-ligaen: