Nå venter Brann

Er du klar for lørdagens cupfest?

Da er ventetida snart over. Fotballsesongen starter med en historisk kamp på lørdag når Brann kommer på besøk til 4. runde i cupen.

Vi har tatt oss dit gjennom at vi slo ut Kristiansund på eget kunstgress i fjor høst. Og vi både tror og håper på publikumsrekord når vi inviterer til kamp på Intility lørdag kl. 15.00.

I det vi skriver mandag morgen meldes det om 700 forhånds solgte billetter, inkludert de som har kjøpt sesongkortet som inkluderer Brann-kampen.

- Dette er rekord for en Kåffa-kamp på forhånds solgte billetter.
Det betyr at det bør være et mål å sette publikumsrekord for Kåffa-kamper til denne kampen. Den gamle er på litt over 2600 tilskuere, og stammer fra kvartfinalen mot Odd i 2019, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Han håper ikke minst å se mange barn på tribunen, og det meldes om at mange KFUM-barn har sikret seg Barnas sesongkort.

- Alle som kjøper kort for også en attraktiv overraskelse fra flere av klubbens sponsorer, så vi oppmuntrer alle til å kjøpe dette enten via årgangen sin eller direkte via nett.

I tillegg til at han håper på rikelig med små og store profeter, vil det komme godt med Brann-supportere som håper på en bedre Intility-opplevelse enn da laget møtte Jerv til kvalikdrama der før jul.

- De regner med at over tusen Brann-supportere kommer for å lage en flott ramme rundt kampen. Profetene mobiliserer også og vi trenger hver eneste Kåffa-supporter som finnes i byen til å være med å sikre seier både på tribunen og banen.

- Noe KFUM-folk skal være klar over før turen til Intility?
- Vi har hatt noen kamper på Intility tidligere. Denne gangen vil vi benytte tribune på den andre langsiden av banen enn hva vi har vært vant med tidligere. Dette gjør vi for å lette gjennomføring av arrangementet når det kommer såpass mye folk som vi forventer. Denne gang får vi også god hjelp av Vålerenga til gjennomføringen, noe vi setter stor pris på!

- Hva betyr denne kampen som et avspark for sesongen?
- Dette er en bonus kamp for oss hvor vi kan samle hele klubben til fotballfest før sesongen virkelig kommer i gang. At det ligger cupavansement i potten gjør at det virkelig er noe å spille om. 

Vinneren av lørdagens kamp møter vinneren av Viking/Kongsvinger allerede helgen etter. KFUM-avansement vil bety at vi er i NM-kvartfinale for andre gang på rad (2020-cupen ble avlyst).

KJØP SESONGKORT HER!

KJØP BILLETTER TIL BRANN-KAMPEN HER!

annonse_insta.png

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter