- Nå rettes fokuset mot Brann

- En kamp vi ønsker å styre og en kamp der vi skal ta årets første tre poeng på Ekeberg, sier Isnes.

Det nærmer seg en av årets virkelige storkamper på Ekeberg denne sesongen. Brann kommer til nye KFUM Arena som kommende mandag vil kunne romme 2400 tilskuere.

Det meldes om 1500 solgte billetter, inkludert sesongkort. Det er holdt av 700 billetter til Branns bortetribune. Her er nesten alle solgt ut.

Og nå skal de neste dagene brukes på å legge kampplanen som sikrer årets første trepoeng på hjemmebane.

- De siste dagene har vi trent tøft, og har hatt hovedfokus på boksspill, offensivt og defensivt. Nå rettes fokuset mot Brann de neste dagene, sier hovedtrener Jørgen Isnes.

Han gleder seg stort over rammene som nå er lagt til rette for OBOS-kampene på Ekeberg framover.

- Nå har vi fått opp en flott liten ministadion som kan romme over 2000 tilskuere. Det betyr at vi kan fylle opp på mandag, sier Isnes.

Han kan også glede seg over en spillertropp der de aller fleste er tilgjengelige for kamp.

- Energien i gruppa er som alltid god, og vi har flere spillere tilbake fra både sykdom og skade. Det gjør selvfølgelig noe med treningshverdagen.

Tidligere i år slo vi Brann ut av cupen, men det er et lag med mer selvtillit som tar turen til Oslo denne gangen. Akkurat som oss har det hentet full poengpott fra sine to bortekamper i ligaen så langt.

Men selv om det er opprykksfavoritter som kommer til Ekeberg mandag, er det bare årets første trepoenger som er godt nok for KFUM-treneren.

- Vi er ikke langt unna Brann, men vet av erfaring de siste månedene at i disse kampene så må man være på sitt beste for å ta tre poeng. Lag som har vært i eliten eller er i eliten, straffer deg hardere hvis du gjør feil, og er enda hvassere i boksene enn på nivåene under. Uansett så er dette en kamp vi ønsker å styre og en kamp der vi skal ta årets første tre poeng på Ekeberg ta våre tre første poeng på Ekeberg for året. At vi kan si slik når vi skal møte Brann, sier en hel del om hvor KFUM står akkurat nå. Det burde være motivasjon i seg selv, sier Isnes.

KJØP DINE BILLETTER TIL BRANN-KAMPEN!

insta2022__brann54.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: