- Nå kan vi nyte 17. mai

- Det er så deilig - og viktig - å få slike seire.

KFUM-STRØMMEN 1-0 (1-0). Jørgen Isnes smilte godt i kveldssola etter å ha inkassert årets fjerde trepoenger.

- Jeg tror det var to lag som opplevde at det var en litt tung dag, - og i dag var vi best på en tung dag. Det smaker utrolig godt, og er veldig viktig, sier trener Isnes.

Han er ikke overrasket over at det ble et slik kampbilde mot nettopp Strømmen. Samtidig tror han sommervarmen satte sitt preg på spillerne på banen.

- Strømmen er et vanskelig lag å bryte ned, og det er ikke overraskende at det ble få sjanser i kampen. I slike oppgjør er det så viktig å få det første målet, så det var en lettelse da det kom, sier Isnes.

Og igjen var det gutten i tidenes flytsone som dyttet inn det som ble matchvinneren, etter at rekkekameratene Basit og Moses først hadde prøvd seg.

- Jeg kaller han bare dukk-opp-Lars, jeg, nå. Det er selvsagt godt å ha slike på laget, sier Isnes.

KFUM snek seg opp på en femteplass på tabellen etter dagens runde. Det er fortsatt tidlig i sesongen, men Isnes innrømmer at seier i 16. mai-kampen er et godt bidrag i det som har vært en solid sesongstart.

- Vi kunne fort tapt i dag, og det var litt slike type kamper vi tapte da vi var oppe i 2016. Nå skal vi nyte 17. mai og ta oss to dager fri, sier Isnes.

I neste uke blir det cupkamp mot Asker og bortekamp mot Tromsdalen.

LES OGSÅ:
- En deilig sliteseier

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter