- Mye energi som skal ut i dag

A-laget i gang for fullt igjen i dag. Men - resten av klubben må vente.

Det er noen som gleder seg litt ekstra til denne sommerettermiddagen. For i dag skal a-lagsgutta i gang igjen for fullt med trening.

- Vi er veldig glade for endelig å være i gang med vanlig trening igjen. Men det er viktig å huske at for å få lov til dette må spillerne blant annet være i streng karantene og det er viktig at alle respekterer dette. For resten av klubben gjelder fortsatt at det skal legges opp til øvelser som ikke inviterer til kontakt, understreker Thor-Erik Stenberg.

For det ligger undersøkelser, rutiner og strenge retningslinjer i bunn når a-lagsspillerne nå endelig kan trene med kontakt igjen.

Klubben vil i så måte understreke at de som eventuelt har lyst til følge treningene, og som ikke er del av spillergruppa eller støtteapparat som har gjennomgått det som står i protoklollen, må følge treninger fra tribunen.

Eventuell presse må også ta nødvendige smittevernhensyn ved å gjennomføre intervjuer med minst to meters avstand. Intervjuer må gjøres i etterkant av trening og presse får ikke være på spillflaten under trening.

Trener Jørgen Isnes gleder seg litt ekstra til å samle troppene i dag.

- Det er nok m​​​​​ye energi som skal ut i dag. Selv om det er strenge regler som er lagt, er jeg ganske sikker på at det overskygges når vi kan gå i gang med spill-motspill i dag. Vi er mange som kan tenke oss hvordan det vil være etter å ha hatt en lengre pausen fra det en elsker så høyt - å spille fotball slik fotball skal spilles, sier Isnes.

Selv om treningene går i gang i dag, så er det ikke satt en endelig oppstartsdato for OBOS-ligaen. Det er derimot sagt at seriestarten trolig vil skje første uka i juli, og at et nytt kampprogram skal være klart ganske snart.
 

 

Annonse fra Obos-ligaen: