Moussa med ut 2025

- Opprykk til Eliteserien med Kåffa? Livet kunne ikke blitt bedre. Dette er min familie, sier Moussa på dagen der han har signert ny KFUM-kontrakt.

Endelig smiler livet til Moussa Njie igjen. Og KFUM smiler med Moussa.

Etter en sesong med mye skader, og en sommer der han måtte se lagkompisene fra sidelinja, har han den siste måneden virkelig vist hva slags fotballspiller han er.

I helga avsluttet han festkampen mot Jerv med to scoringer. Og i dag gir Moussa KFUM-fansen mer å juble for når han signerte for en ny kontrakt som gjør han til Kåffa-gutt ut 2025.

- Jeg trives helt ekstremt godt i klubben. Med laget, spillerne og trenerne. Jeg har hatt en frustrerende sesong, men laget har motivert meg til å gjøre jobben, sier vingen som fyller 28 år om en knapp måned.

Ute i tre måneder
Moussa startet året forrykkende, blant annet med et perlemål i en treningskamp mot Hamkam i januar, men måtte ta seg en lang pause etter kampen mot Mjøndalen tidlig i mai.

Den siste måneden har han vist sine kvaliteter, med smarte og rutinerte innhopp og tre mål de siste ukene (ett mot Ranheim, pluss de to mot Jerv).

- Det er så deilig å være tilbake igjen etter skaden, og det passer meg perfekt å komme inn nå når vi skal kjempe om noe, sier Moussa.

Jeg trives helt ekstremt godt i klubben. Med laget, spillerne og trenerne.

— Moussa
Moussa kom til KFUM i vinteren 2022 etter noen trøblete sesonger, blant annet med et kjedelig opphold i Partizan Beograd bak seg.

Holmlia-gutten har i tillegg en innholdsrik fotball-CV med VIF, Stabæk, Odd og Sandefjord som tidligere arbeidsgivere. Totalt har han bokført nesten 100 kamper i Eliteserien.

Spill på høyeste nivå har han planer om at det skal bli mer av. Og aller helst i KFUM-drakt.

- Jeg drømmer om å spille på øverste nivå. Om vi klarer å oppfylle drømmen om Eliteserien med Kåffa, så kunne ikke livet blitt bedre. Dette er min familie, sier Moussa.

Fulgt Moussa lenge
For trener Johannes Moesgaard ble solskinnsdagen helt perfekt med signaturen til Moussa Njie. Det er flere i dagens stall Johs kjenner fra da han var trener på ungdomslag i VIF, som for eksempel Moussa, Dodou og Simen. 

- Moussa er en stjerne. En ambassadør for KFUM-fotballen. Et trekkplaster, sier Johs og nærmest leter etter de største superlativene han har i vokabularet.

- Han er helt ekstrem på mange måter, legger han til og peker på mange av sidene som ikke alle får øye på når de ser han på banen.

- Han har en hinsides treningsmentalitet som setter en standard for resten av gjengen. I tillegg er han en fantastisk lagspiller som motiverer de andre og heier fram lagkameratene. At slike som han så tydelig uttrykker at KFUM er et riktig sted å være, betyr mye for oss.

Moussa er en stjerne. En ambassadør for KFUM-fotballen.

— Johs
Moussa har sett lillebror Bilal forsvinne fra Ekeberg til Haugesund. Nylig dro en av bestekompisene Dodou, i en alder av 28 år, til medaljejagende Tromsø i Eliteserien. 

- Moussa vil opp og fram, og har selvsagt en drøm om å ta steget opp på det øverste nivået igjen. For meg er det en drøm å ha han her i KFUM. Bare se på hva han har bidratt med på den korte tiden han har vært på banen nå de siste ukene, sier Johs.

Vi gleder oss over at Super-Moussa er med oss videre. En garantist for mye god Kåffa-fotball i resten av 2023, og gjennom 2024 og 2025.

_P8A0587.jpeg
_P8A3836.jpeg
_P8A3847.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter