”Møter et lag som ikke har noenting å tape”

En revansjesugen gjeng står klare til å kjempe om nye poeng i OBOS-ligaen etter et kjedelig tap mot Raufoss sist. Selv om vi møter tabelljumboen advarer Isnes mot å ta lett på oppgaven.

”Det er ikke mange rundene siden Tromsdalen knuste Strømmen 4-0 borte. De ligger høyt oppe på possesiontabellen, og ønsker i likhet med oss å styre kampene i stor grad. Et lag som både scorer og slipper inn en del mål, og ikke har noe å tape i den situasjonen de er nå.” 

Gleder seg til hjemmekamp

Han gleder seg til å være tilbake på hjemmebane, og håper alle som var med på cupfesten forrige torsdag fikk lyst til å ta turen igjen.

”Det blir deilig å komme tilbake til KFUM-arena igjen. Vi har satt oss i en fantastisk situasjon hvor vi er i førersetet med tanke på kvalikplassen bak Sandefjord og Start. Det skal vi benytte oss av. Jeg håper folk fortsetter å komme på stadion for å støtte oss. Vi jager kvalikplassen i felleskap. ” 

Karantene og skadetrøbbel

Han må klare seg uten av noen av de mest benyttede spillerne i årets sesong. Mansour Gueye fikk sitt fjerde gule kort og har karantene. I tillegg er det flere som har fått seg smeller i det siste. 

”Simon er såvidt tilbake i trening, men vi tar ingen sjanser med han. I tillegg er Tore definitivt ute med en ankelskade, og Robin er usikker. Brix fortsatt noen uker unna full trening. Det betyr at vi må gjøre noen endringer, men det er bare fint når vi har en bred og god tropp” oppsummerer Isnes. 

Vi har allerede slått TUIL to ganger i årets sesong og håper vi kan juble for tredje gang når sluttsignalet går i morgen. 

Kampen begynner 15.00 på KFUM-Arena – Møt opp for å støtte de røde og hvite videre i kampen om kvalikplass!

Annonse fra Obos-ligaen: