Moses-mål på overtid sikret seier

Da vi så ut til å ha rotet bort to poeng, løp Moses inn vinnermålet på overtid i Sandnes.

SANDNES ULF-KFUM 2-3 (0-2). OBOS-ligaen leverer! Og det gjør jammen a-laget vårt også!

KFUM kunne så ut til å være på vei mot en solid trepoenger etter en første omgang der corner var mål - og Kåffa ledet 2-0 til pause.

Først dunket Moses inn 1-0 etter en flat corner inn i feltet der Hammers forsøk først ble reddet av keeper. Da der gjensto omtrent ti minutter av omgangen, endte en annen cornervariant med at Olden Larsen skjøt inn 2-0 fra langt hold. Rett før pause hadde Basit en alle tiders mulighet til å legge på til tre, men avslutningen gikk på keeper.

LES HVA ISNES SIER OM KAMPEN!

Ledelsen til pause var fullt fortjent. Hjemmelaget hadde en stor mulighet tidlig etter at Knut serverte en Sandnes-spiller i beina, men heldigvis gikk skuddet til side for mål. Ellers var KFUM i store deler av omgangen det førende laget.

Gjorde det spennende
Sandnes Ulf trykket oss imidlertid tilbake på banen etter hvilen. Da timen var spilt, kom også uttelling i form av scoring. På et legg inn i feltet slang Sandnes-kaptein Eriksen fram et bein bak ryggen på Dodou ved bakerste stolpe og ga hjemmelaget poenghåp.

Der og da fryktet vi et massivt kjør mot KFUM-laget, men laget fikk løftet spillet sitt. Da klokka rundet 80 minutter, var det god grunn til å håpe på at det skulle holde helt inn.

Så ble vi voldsomt straffet etter en egen dødball. Innbytter Tobias Collett skulle slå ballen fram i banen igjen, men pasningen gikk rett i en lyseblå som sendte to Sandnes-spiller i full fart mot mål.

De takket for tilbudet og Kachi utliknet. Der og da var det nok mange KFUM-ere som tenkte at ett poeng borte mot Sandnes Ulf tross alt var et ok resultat.

Og at det nå handlet om å holde unna mot et vinnermål fra vertene.

Seier på overtid
Så var det i stedet i den andre enden at seiersmålet kom. Under ti minutter etter sin store miss, fikk Collett sin herlige revansje.

Spilleren, som fikk sine første minutter etter et langt skadeopphold i dag, fant Moses med en lekker pasning i bakrommet. Spissen vår satte full fart mot mål, og med en Sandnes-spiller i hælene og i møte med keeper fikk Moses kranglet inn matchvinneren rett etter at matchuret viste 90 minutter.