Moa kåret til Profetenes spiller 2021

Over 300 personer har talt. Moa er kåret til årets profetspiller.

Profetene ba nylig om hjelp til å kåre årets spiller. Gjennom året, og ikke minst høsten, er det mange spillere som har spilt seg inn i KFUM-hjertene. En jury plukket ut åtte spillere som det var mulig å stemme på. 

«Stemmelokalene» stengte sist fredag og etter opptelling kan Sjefsprofeten utrope følgende på topp-3:

1. Moa Mahnin
2. Jesper Taaje
3. Aaron Kiil Olsen

- Alle kandidatene har vært viktige bidragsytere i ulike faser av sesongen. Slik jeg ser det var det mange mulige vinnere av en slik kåring, men Moa imponerte veldig i kvalikkampene og med det som ferskt minne er det liten tvil om at han er en verdig vinner, sier sjefsprofet Bosse.

Robin og Stian har vært nøkkelspillere i vårt midtbaneledd gjennom flere sesonger. Robin har mistet mye av 2021-sesongen på grunn av skader, mens Stian la opp tidlig i høst. Moa har så til de grader spilt og løpt seg ut av skyggen til de to veteranene.

- Moa har virkelig blomstret opp i høst og funnet sin plass i laget. Mange var nok litt spent på hvordan midtbanen ville bli uten en Robin og Stian som kunne styre spillet, men her har Moa virkelig tatt denne rollen og gjort en fantastisk figur, sier Bosse.

Han legger heller ikke skjul på at de to som fulgte nærmest i kåringen har fått en høy stjerne.

- Mange nye fjes har tatt steget inn i profetenes hjerter denne sesongen. Og Aaron og Taaje er to spillere vi virkelig har fått sansen for. Mulig profetene må samles for å mekke sammen et par nye rop og sanger for 2022-sesongen på flere av spillerne våre.

Nå har Bosse planer om å la utestemmen få julefred, men når 2022-sesongen sparkes i gang håper han det blir med mange nyfrelste KFUM-supportere på tribunen. 

- 2022 er et år jeg ønsker at vi skal bli enda større og bedre på tribunen. Her finnes det et enormt potensial. Vi har hatt noen kamper i serien og spesielt i kvaliken hvor vi har vært en stor gjeng som virkelig har gitt maks på tribunen. Her håper jeg at vi kan bygge på noe videre slik at vi kan sørge for god stemning på tribunen, allerede fra første kamp i midten av mars. Så jeg håper de som har vært med på de store kampene, også blir å finne på tribunen med meg i flere kamper neste sesong, sier Bosse.

Og for en sesong vi har i vente!

Det starter med Brann i cupen og utover året kommer høydepunktene på løpende bånd. Det er bare å glede seg til lag som Brann, Fredrikstad, Stabæk, Mjøndalen, Start osv. kommer på besøk.

Gratulerer til Moa. Profetene vil finne en anledning til å overrekke et synlig bevis på den prestisjefylte prisen en gang på nyåret.

Av de over 300 som stemte ble det også trukket ut vinner av et gavekort på kr. 500,- i en sportsbutikk. Vinneren som ble trukket ut var Emilie Brachel Johansen.

Annonse fra Obos-ligaen: