Mistet seieren på overtid

Så nær en ny trepoenger, men i det 94. spilleminutt utliknet Skeid.

SKEID-KFUM 1-1 (0-1). Det ble som ventet tett og jevnt da Kåffa og Skeid møttes til Oslo-derby i OBOS-ligaen på Intility Arena.

Kåffa tok ledelsen rett før pause ved Jørgen Hammer etter et hjørnespark, mens Skeid fikk sin utlikning på en retur ved David Tavakoli da klokka tikket mot 94 spilte minutter.

Hammer banket til
Første omgang var ingen stor omgang av KFUM. Kampens første sjanse fikk vi imidlertid - en dobbeltsjanse der Brix først treffer keeper på sin avslutning, mens Dodou var frampå returen. Igjen var Skeid-keeperen i veien.

For øvrig i omgangen hadde Skeid et par gode skudd, den ene fistet i tverrligger av keeper Knut. Vi var ellers nære på en corner ved Troudart, i en sjansefattig omgang som kunne se ut til å ende målløs.

Helt til minuttet før pause. Da var det tid for Hammer-time! Jørgen skallet hjørnesparket via et Skeid-bein og i nettet - og KFUM kunne gå til pause i VIFs storstue med 1-0.

Holdt bare nesten
I den andre omgangen skapte KFUM mer - og var spillemessig det beste laget. Mye skjedde på venstresiden ved Brix og Dodou. Den aller største sjansen fikk Tore da han sklei fram på frisparket fra Øby mot lengste stolpe omtrent midtveis i omgangen. Dessverre ble treffet på læret for dårlig til å skape trøbbel for Skeids sisteskanse.

KFUM var i tillegg nær på et hjørnespark tidlig i omgangen, men ingen Kåffa-fot kom fram på ballen som gikk på tvers i målfeltet.

Etter som omgangen skred fram, skred også optimismen bak det rødhvite sperrebåndet på Intility. Litt mer presisjon i den nest siste pasningen, så ville det bli muligheter.

Skeid skapte som ventet utfordringer på dødball og kvarteret før slutt holdt KFUM-supporterne pusten et lite sekund da headingen gikk like utenfor. Ellers tok Knut hånd om det meste som kom. Helt til det nesten var slutt...

Fire spilleminutter, og igjen fikk vi bekreftet at du ikke går fra OBOS-ligakamper før dommeren har blåst. For i det 94. minutt måtte selv Knut gi tapt.

Kåffa-keeperen ga retur på det første skuddet fra kort hold, men ballen havnet i beina til Tavakoli - og Skeid-spissen satte inn 1-1.

Snart nye muligheter
Det føtes utrolig bittert etter at KFUM hadde gjort en bedre siste omgang enn den første.

Trøsten får være at vi fortsetter rekka uten tap i OBOS-ligaen - og at det allerede på onsdag kommer en mulighet for å revansjere seg. Da skal Kåffa til Sotra, for å spille cup mot Nest.

Og neste helg gleder vi oss til å lage fotballfest på St. Hansaften hjemme på KFUM Arena når HamKam kommer på besøk.