- Mentaliteten vi hadde i 10 vs 11 burde vi hatt i 1. omgang også

Vi tok en prat med Jørgen Isnes etter gårsdagens begivenhetsrike kamp mot Start.

Vi gikk til pause på 0-1 etter et dødballmål av Start. Om den første omgangen sa Isnes følgende:

- I 1. omgang synes jeg Start er gode, mens vi sliter med å komme ordentlig i gang. Vi bruker ikke rommene vi får godt nok og taper det meste av dueller. Dødballmålet er et veldig godt bilde på den omgangen. Likevel får vi sjanser i den første omgangen, som burde vært utnyttet bedre.

Pauseprat

I pausen byttet vi inn både Delaveris og Nosa.

-  Vi trengte mer fart og mer 1 vs 1 ferdigheter i Delaveris og Nosa. Det fikk vi utbytte for i den andre omgangen. I pausen snakket vi om vending av spill og å få slått mer innlegg enn i første. Det synes jeg vi ser tidlig i den andre omgangen, men i går så var ikke kvaliteten i boksen god nok og for mange av innleggene var av svakere kvalitet.

Rødt kort

Når vi bikket 60 minutter spilt fikk Aaron rødt kort. I etterkant av situasjonen får også Isnes rødt kort.

- Aaron sitt er feil og gir store konsekvenser. Jeg syntes dommerteamet  håndterte dette dårlig. Min reaksjon er verken stygg ordbruk eller voldelig oppførsel. Det hadde holdt med et gult kort. Aaron er først på ball og fullfører heller ikke sparket sitt. Det er åpenbart at hoveddommer ikke ser dette og har kommunikasjon med en assistentdommer som har Start-fansen bak seg. Det kan virke som de blir påvirket dessverre.

På spørsmål om vi ønsker å anke det røde kortet til Aaron svarer vår trener at det forblir en klubbsak.

God mentalitet

Uansett ser han mye positivt i opptreden etter at vi går ned til 10 mann.

- Mentaliteten vi hadde i 10 vs 11 burde vi hatt i 1.omgang også. En sterk prestasjon, men når den bare er der i andre omgang blir det vanskelig å vinne. Vi kommer skjevt ut og må jage i andre omgang med 10 mann. Uansett en heroisk innsats av gutta siste 30.

Stabæk neste

På søndag venter nok en rival i kampen om kvalik-plasser, Stabæk. Fikk gutta seg en "knekk" etter gårsdagens tap?

- Sånne ting gjør oss revansjesugne. Jeg så det i blikket på gutta etter kampen. Man blir irritert og frustrert når det blir som det blir. Synd at det må et rødt kort til for å våkne udyret i oss. Men nå er vi ferdig med det. Ny kamp. Ny toppkamp. Vi gleder oss!

Neste kamp er som nevnt mot Stabæk, den 17. juli kl 15:00. Vi håper så mange som mulig tar den korte turen vestover for å støtte gutta!