- Meget stolt og meget fornøyd med 2-2 her i dag

Dette sa dagens hovedtrener Johannes Moesgaard etter uavgjort mot Stabæk.

- I 1. omgangen får vi en litt turbulent start, vi havner bakpå. Men vi kommer godt fra det og jobber oss inn i kampen. Deretter får vi en strålende scoring, gjør vi ikke det a? Etter det er vi i gang, vi gjør de tingene vi har avtalt at vi skal gjøre. Vi kommer til pause med en god følelse. 

Vi går til pause med en 0-1 ledelse, hva sier du til gutta da?

- Vi repeterer tre ting som vi måtte ta tak i. Det første var at vi måtte bli bedre i det lave presset. Vi måtte også hindre at Stabæk klarte å dra ut stopperne våre og slå inn bak oss. Det siste var at vi ikke måtte spille inn i det første pressleddet til Stabæk, vi var nødt til å slå mer over. Dette siden våre angripere har større fart enn deres forsvarsspillere. Det var de tre fokusområdene i pausen.

Kampen ender 2-2, er vi fornøyde med det resultatet selv om vi hadde ledelsen to ganger?

- Sånn som kampen utvikler seg er vi greit fornøyde med poengdeling. Vi har ledelsen to ganger, og vi har en stor mulighet til å ta en 1-3 ledelse i 2. omgang, men Stabæk har store sjanser de og. Vi må huske at vi er på bortebane mot et av ligaens beste lag. Sentrale spillere måtte ut med skade og flere spillere må bekle nye posisjoner. Dette gjør det utfordrende, så alt i alt er jeg meget stolt og fornøyd med å få 2-2 her i dag.

Som nevnt ender vi kampen med flere spillere i nye posisjoner, blant annet en stoppertrio bestående av Mo, Dodou og Tore. Er det ekstra imponerende at vi får med oss dette bortepoenget etter å måtte gjøre så store endringer?

- Ja, imponerende både at vi klarer å få med poenget, men også at vi klarer å skape sjanser.  Dodou og Tore håndterer det rommet bak seg veldig godt, de løper om kapp med hurtige Stabæk-angripere. Jeg er super-fornøyd, det er vanskelig å si noe negativt. Jeg syntes Dodou var suveren!

Flekka og Jørgen Hammer går av med skader. Vet vi om det dreier seg om noe alvorlig?

- Flekka har kjent på noe denne uka, vi tok en liten sjanse ved å spille med han i dag. Vi valgte å ta han av tidlig for å forhindre at det skulle utvikle seg til noe ordentlig. Hammer fikk vel kanskje en liten strekk, så vi får se. 

Neste kamp er vi tilbake på Ekeberg! Da møter vi Ranheim den 25. Juli kl 18.

Kjøp billetter her!

Annonse fra Obos-ligaen: