- Meget godt forberedt

Søndag går turen til Sandefjord.

Mye fokus er rettet mot onsdagens semifinale mot Fredrikstad. Søndagens match mot Sandefjord har likevel vært høyest på agenda i a-lagsgarderoben i KFUM-hallen.

- Vi er meget godt forberedt, og har brukt uka som vanlig. Søndag venter en ny tøff motstander i et hjemmesterkt Sandefjord, sier trener Johannes Moesgaard.

Det er et Sandefjord som kjemper for overlevelse i ligaen som ønsker oss velkommen. For vår del kjentes poenget vi tok sist som det vi trengte for å vite at vi også skal kose oss på dette nivået også neste år.

Men ikke tro at Johs er fornøyd med det han har fått i poengsekken så langt. 

- Vi har satt oss som mål å skrape med oss så mange poeng som mulig. Vi skal avslutte det vi holder på med og gå ut av sesongen med stil. Denne uka har jeg minnet gutta på at vi skal nyte hvert sekund vi er i Eliteserien, sier KFUM-treneren.

Han varsler at det kan komme noen endringer. Noen for de han må, og andre fordi han vil ha litt reserver å gå på inn mot cup-semifinalen.

- Uansett så stiller vi et godt og sultent lag i banen, sier Moesgaard som minnes 3-3-kampen mot Sandefjord på Ekeberg i juni:

- Det var vel årets mest underholdende kamp på Ekeberg i år, om ikke annet. For oss ble det en litt kaoskamp, men det var en del av læringen vår. Nå håper vi på en ny underholdende kamp på søndag.

Møt opp til kamp i Sandefjord. Kampstart kl. 17.00.

Kjøp dine billetter her!

 

Johannes Hummelvoll Nuñez i aksjon mot Sandefjord på KFUM Arena. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Johannes Hummelvoll Nuñez i aksjon mot Sandefjord på KFUM Arena. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter