- Med flyt kunne Kåffa vunnet alle tre

Nest-Sotra-treneren forventer en tøff match på Ekeberg.

Nest-Sotra er neste utfordring for a-laget. Ikke en klubb med den lengste merittlisten, men i fjor høst spilte faktisk laget fra øya Sotra utenfor Bergen kvalik til Eliteserien.

Også i år har de fått en brukbar start. Etter tap mot Raufoss i serieåpningen, spilte de uavgjort mot Sandnes Ulf før de slo HamKam 2-0 i forrige runde.

- Nest Sotra er et veldig godt fotballag. Det er et energisk lag som har flere strenger å spille på. Med fjorårets kvalikplass, så skjønner vi at dette blir en tøff batalje, sier KFUM-trener Isnes.

Særlig en spiller kan det være verdt å følge litt ekstra med på kunstgresset på Ekeberg i dag: Lee Rochester Sørensen. Dansk-jamaicaneren, med erfaring fra Superligaen i Danmark og rikelig med kamper på nivå to i Danmark, kom til Nest-Sotra før årets sesong. Han har like godt puttet alle tre målene for Sotra-laget så langt i år.

I Nest-Sotra-leiren forbereder de seg også på en tøff match. Trener Steffen Landro har selvsagt sett gjennom KFUMs tre første kamper i år.

- Med litt mer flyt kunne "Kåffa" vunnet alle de tre kampene. Vi forventer en veldig tøff kamp. Ekeberg kan fort bli ett av de tøffeste stedene å komme til i OBOS-ligaen, sier Landro i forhåndssaken på klubbens hjemmeside.

Tobias tilbake
For KFUM og Isnes er det uansett bare tre poeng som gjelder i dag. De siste dagene har scoringstrening stått i fokus.

- Det har vært terpet mye på det offensive og spesielt i avslutningsøyeblikkene. Vi har kommet til sjanser i de tre første kampene, så her gjelder det bare å bygge enda mer selvtillit i de avgjørende situasjonene, mener Isnes.

I troppen denne gangen er det gledelig at Tobias Collett er tilbake. Spilleren, som kom fra Jerv midt i sesongen i fjor, var en viktig brikke gjennom opprykkshøsten.

Dessverre blir det ikke anledning til å se Daniel Fredheim Holm på banen på KFUM Arena denne helga heller.

- Daniel sliter med et kranglete kne. Han trener innimellom, men vi venter på svar fra bilder som ble tatt før påske, sier Isnes.

Kampstart kl. 15
Marius Brevig og Mansour Gueye er i trening, men har fortsatt litt igjen før de er kampklare. Treneren er glad for at han har en bred stall der han vet at mange kan gå inn å bidra.

- Det er tøff kamp om plassene i laget. Man får spillere som er skuffet hver helg, men det er slik det skal være. Nå ønsker jeg å se at spillere tar vare på mulighetene sine, sier Isnes.

Vi gleder oss til kamp, og håper å se mange KFUM-kamerater på tribunen. Kampstart kl. 15.00.

Og – husk: Kjøp billetter på forhånd via nettsidene.

Annonse fra Obos-ligaen: