Matchball mot serielederen i 4.divisjon

Kåffas rekrutter har èn siste sjanse til å henge med i kampen om opprykk i 4.divisjon. Da må serieleder Gamle Oslo slås på bortebane Tirsdag kveld.

Helt siden fløytesignalet gikk i det motsatte oppgjøret på Ekeberg har det ligget i kortene. Dagens oppgjør mot Gamle Oslo ville bli avgjørende for hvilket lag som sikrer seg et opprykk til Norsk-Tipping ligaen. 

En sur overtidsscoring brøt seiersrekken vår på seks kamper og sikret Gamle Oslo tre poeng etter en seriestart hvor vi hadde tatt føringen. Når lagene nå møtes igjen er rollene snudd.

Må vinne for å ha sjans til å rykke opp

Uten tre poeng i kveld er ser det meget tøft ut å hente inn forspranget som i skrivende stund er på tre poeng og seks mål til de hvite og sorte.

Skulle vi derimot vinne kampen er det alle muligheter til å hente inn målene man trenger i de tre siste kampene og dermed smette forbi på oppløpsiden. 

Det er med andre ord mer enn nok å spille om på Bjølsen KG i morgen, en bane flere av de som skal i aksjon i rødt og hvitt var med å sende Gamle Oslo ut av cupen på tidligere i år.

Får med flere A-lagsspillere 

For til tross for en lang og tung busstur hjem fra Kristiansand i går kveld, kan vi forvente å se flere av A-lagets spillere i aksjon allerede tirsdag kveld.

Klubben har vært tydelig på at et opprykk prioriteres høyt i årets sesong og dermed ligger det i kortene at det stilles minst like sterkt som man har gjort tidligere til en avgjørende kamp.

Kjentfolk på motsatt side 

Også hos motstanderen er det flere kjente fjes.

Nikolai Aarø, Cato Valøy og Dennis Obeng har alle vært mye involvert for Gamle Oslo denne sesongen og den gamle KFUM-trioen går neppe av veien for å stikke kjepper i hjulene til gamleklubben.

kfum_finnsnes.jpg
Dennis Obeng (med ballen) har rykket opp med KFUM tidligere. I kveld skal han hindre Kåffa opprykk til 3.divisjon med rekruttlaget. (Foto: Arild Jacobsen)

 

Vi forventer en intens og spennende batalje der et av lagene vil ende opp med en enorm boost før de siste tre kampene skal spilles. 

Vi håper å se mange Kåffa-supportere på plass for å heie frem gutta i årets viktigste 4.divisjonskamp! 

Kampstart er 2015 på Bjølsen KG. Vel møtt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: