Mange som fortjener en hyllest…

Det er mye mer enn spillerne som har imponert trener Isnes denne sesongen. Og mange av bidragene er mer verdt enn mange poeng i OBOS-ligaen.

Ferien er over. Jeg har som vanlig hatt gode dager på Sørlandet. Sommeren tilbringer jeg alltid i sommerhuset i Kragerø eller hytta i Risør. Det er balsam for sjelen.

Fotballen har stort sett fått fred, men som trener i OBOS-ligaen må du tenke litt fotball. Helt fotball-fri kan du ikke ta deg.

Denne sommeren kan jeg se tilbake på en morsom første del av sesongen. Jeg er opptatt av at vi skal glede oss og nyte øyeblikkene – sammen som lag og som klubb. Jeg har også tenkt litt over hva som ligger bak det vi har fått til.

Gutta har jeg skrytt mye av i løpet av sesongen – og skryten er vel fortjent. Som trener har jeg også fått mye hyggelige tilbakemeldinger og omtale. Det er selvsagt kjekt.

Det er likevel mange som ikke får hyllest i form av banens beste-premier, rundens lag-kåringer eller avisoverskrifter. Sånn vil det alltid være.

Jeg har derfor lyst til å dele ut litt ros når vi står foran en morsom fotball-høst i KFUM.

Først støtteapparatet rundt laget: 

 • Før 2018-sesongen snakket vi i trenerteamet om å trappe opp arbeidet vårt. Jeg ville at vi skulle jobbe enda hardere og bedre. I 2019 var det tid for å ta et nytt knepp opp. Og vi har utvilsomt tatt steg også i trenerteamet. Fysio Fredrik, keepertrener Miki og ass-trener Anders Lübeck er alle på lave prosentstillinger, men jobber langt over dette. De har alle tatt det til et nytt nivå når det kommer til forberedelser og oppfølging. Det er viktig at vi som trenerteam gjør akkurat som det vi forventer av gutta, nettopp jobbe enda hardere.
 • Fredrik følger opp hver enkelt spiller fysisk. Det gjøres en kjempejobb.
 • Lübeck er altmuligmann. Bistår meg på feltet, ordner og fikser mat/drikke, dødballekspert og ikke minst holder i trådene og linken mellom rek- og a-lag.
 • Miki har kneppet opp med en analysedel for keeperne og har lagt inn doble økter for disse flere ganger i uka.
 • Daniel er så ydmyk at han gikk rett inn i vaskerommet og sørger for at alle har treningsklær til øktene. I tillegg gjør Daniel mye administrativt i klubben og bistår i planleggingsfasen.
 • Dag står på som han alltid gjør på en fantastisk måte og kjenner nok på at det hadde vært deilig med en til i det apparatet. Enn så lenge hjelper vi andre til. Vi har fått med en ny i garderoben før og etter kamper, Odd Arne Thingnes, som bor i området. Det setter vi – og Dag – stor pris på.

I tillegg har vi vår egen Roar Strand som fikser mat til oss titt og ofte. I tillegg får han en god prat med gutta etter de øktene. Det liker vi.

Og det er flere som er med på å løfte lag og klubb til et nytt nivå.

På ulik måte er dette bidrag som gjør at vi vokser og at engasjementet rundt oss smitter. 

 • Bosse og profetene må hylles. Foran høsten håper jeg flere henger seg på. Profetene har vært fantastiske i mange kamper i år.
 • Vi har et sportslig råd som hele tiden er på tilbudssiden for å dra oss et steg videre.
 • Administrasjonen jobber fletta av seg for at vi alle skal ha det bra.
 • Terje Andersen som den største driftssjefen av dem alle.
 • Halvor med fantastiske bidrag på nettsiden og viktig promo og profilarbeid for lag og klubb.

Og – ikke minst: De frivillige.

 • Riggeteamet og alle som bidrar rundt våre arrangementer

Det er sikkert mange flere som burde vært nevnt, men det kan ikke sies ofte nok at det vi får til er et teamarbeid som går langt utover de elleve som spiller fra start hver helg.

Vi har lagt et grunnlag for en morsom høst. Jeg håper mange har lyst og ser verdien i å bidra enda mer. Desto flere som står rundt oss og heier og bidrar, desto morsommere er det for oss trenere og spillere å vinne fotballkamper. Tusen takk alle som er med på laget! Og vi har alltid plass til flere passasjerer på Kåffa-toget…

Nyt fortsatt sommeren, - så håper jeg å se mange KFUM-kamerater på kamp allerede til helgen når serieleder Aalesund kommer på besøk.

Fotballhilsen fra Jørgen

Gjenopplev noen av vårens kamper med denne bildekavalkaden:
Foto: Guttorm Lende, Julie Fehn Eikeseth og Thomas Brekke Sæteren

 

Annonse fra Obos-ligaen: