- Må ha fram mer råskap

- Vi møter et godt organisert lag, sier Isnes før Strømmen-kampen.

KFUM har nå gått en stund uten seier. Trener Isnes vil likevel ikke være med på at «Kåffa-toget har sporet av».

- Vi har fortsatt en kvalikplass i våre egne hender, og slik vil det trolig også være når vi tar imot Sogndal på Intility i siste serierunde, uavhengig av hvordan det går mot Strømmen, sier Isnes.

For selv om poengfangsten har vært i minste laget i det siste, tar han med deg mye positivt fra de to siste kampene.

- Start-kampen og KIL-kampen er to gode fotballkamper mot god motstand, men det kreves enda  noe mer for å få et bedre resultat, sier Isnes.

Og dette «mer» har det vært jobbet med på feltet de siste dagene. Mot Kongsvinger sist hadde Kåffa ballen i laget mer enn i noen annen kamp denne sesongen:

- Vi har ballen nesten 70 prosent av tiden. Vi har 17 avslutninger, mot Kongsvingers 6, men bare fire av våre 17 går på mål. Det er for svakt. Vi har helt klart mer å gå på i råskap rundt og i 16-meteren, så vi har jobbet med detaljer i siste tredelen av banen, sier Isnes.

Han forventer å møte et kompakt Strømmen-lag.

- De er et lag i form, og kommer fra en sterk borteseier sist mot HamKam. De er et bra organisert lag, så håper jeg at de kommer noe høyere i banen enn hva de normalt gjør, sier Isnes.

Han må dessverre klare seg uten David Tavakoli til helga også. Spissen pådro seg et komplisert fingerbrudd før sist kamp, og er trolig ute resten av sesongen.

Kampen mot Strømmen spilles på Jessheim stadion på grunn av at flomlyset ikke holder ønsket standard på Strømmen. Kampstart: Lørdag kl. 16.00.
.

Annonse fra Obos-ligaen: