Luke lukker KFUM-kapittelet

Assistenten går videre etter kun ett år i Kåffa.

Johannes, Luke og Daniel. Du skal lete lenge etter en trenertrio med mer bibeltunge navn. 

Nå er det neppe navnene i seg selg som har løftet KFUM-kameratene til nye høyder, men at det har vært en suksesstrio gjennom 2023 er det ikke noe å lure på.

Nå er det imidlertid klart at Luke Torjussen går videre til nye utfordringer, etter kun ett år i KFUM.

- Det er ingen tvil om at det på mange måter blir både leit og vemodig å forlate KFUM. Det har vært et helt ubeskrivelig år. Her har jeg jobbet med venner og fått nye venner, sier mannen som har vært nummer to på linja denne sesongen. 

Energisk på feltet
Engelskmannen ble presentert som ny KFUM-trener helt i starten av 2023.
 

Luke har vært en topp person for gruppa. Meget god med mennesker og med en energi på feltet som smitter.

— Johannes Moesgaard
39-åringen, med trenerbakgrunn fra blant annet Bærum og Hønefoss, har vært en viktig mann for Johannes Moesgaard gjennom opprykkssesongen, ikke minst med sitt engasjement på treningsfeltet.

- Luke har vært en topp person for gruppa. Meget god med mennesker og med en energi på feltet som smitter. Jeg er ganske sikker på at han gjennom dette året i KFUM har lært mye, både av mot- og medgang, og det tror jeg vil være fint for hans videre trenerkarriere, sier Moesgaard.

Vil savne spillerne
Selv om det ble med én sesong, understreker Luke at han tar med seg ufattelig mye læring og minner fra dagene på Ekeberg.

- En fantastisk klubb med fantastiske mennesker i og rundt klubben. Det ble en sesong med utrolige bunner og topper som endte på best mulig vis med det historiske opprykket. For meg har det vært en glede å jobbe med trenerteam og en spillergruppe jeg definitivt kommer til å savne, sier Luke.

Grunnen til at han nå går videre, er rett og slett at han har fått en utfordring som han følte passet inn som et neste steg i det å utvikle seg som trener.

Offentliggjort i formiddag: Luke tar over Kolbotn kvinner.

For Johs betyr denne avskjeden at han nå må bruke de neste dagene og ukene på å sette sammen et nytt trenerteam før han setter i gang for fullt med treningsarbeidet inn mot seriestart i Eliteserien.

KFUM-20231022-TB-185.JPG
TRENERTRIO: Daniel, Luke og Johs har stått sammen på linja denne sesongen. Nå er det klart at mannen i midten er ferdig i KFUM. Foto: Thomas Bjørnflaten / Nyebilder


 

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter