Levorstad gir seg i Kåffa

- Ønsker å takke alle i og rundt KFUM-kameratene, sier Fredrik.

Fredrik Levorstad gir seg med fotballspill i Kåffa. Ski-gutten, som kom til klubben i januar 2017, blir nå eiendomsmegler for fullt.

- Jeg er utdannet eiendomsmegler, og i sommer fikk jeg et godt jobbtilbud som jeg har veldig lyst til gå all-in på. Samtidig følte jeg at timingen for å flytte fokuset fra fotballkarrieren og over på jobbkarrieren var riktig for meg nå, sier 25-åringen.

"Levo" kom til KFUM fra Follo og stoppet på 45 a-kamper i KFUM, i tillegg til 30 matcher for rekruttene. Han er svært takknemling for tida i Kåffa.

- Den har gitt meg mange gode minner, og ikke minst mange gode venner. Jeg har også blitt kjent med mange andre personligheter i Kåffa som jeg vil huske livet ut. Dette er en klubb som tar vare på, og bryr seg om alle som er i og rundt klubben. Det har jeg satt stor pris på! Jeg har hatt 2,5 fine år her som jeg ikke ville vært foruten. Kåffa er i gode hender!

Han har ikke fått minutter i OBOS-ligaen i år. Trener Isnes takker likevel Levorstad for innsatsen.  

- Levorstad har utrolig sterke tall på tilstedeværelse og fullførte treningsøkter. Der er han helt i toppen. Dessverre har ikke utviklingen vært som han og vi hadde håpet på. Levo er en garderobemann, som har betydd mye for mange av gutta. Det er all mulig grunn til å takke Levo for en fin periode hos oss, sier Isnes.

Takk for innsatsen, Fredrik! Og lykke til med din nye karriere.

Annonse fra Obos-ligaen: