- Lærer av det vi har vært gjennom

I tillegg til Robins frisparkperle, var det spesielt én ting Johs var fornøyd med fra Bryne-kampen.

KFUM-gutta dro fra Ekeberg kl. 0700 i går morges, og var hjemme igjen ikke lenge før midnatt.

Til tross for en lang dag på reise, så var alle enige om at det hadde vært en fin tur. For med tre poeng hjem igjen fra Bryne, er det liten tvil om at det var verdt det.

- Det er klart det smaker godt, og jeg synes også vi etter hvert har fått som fortjent i årets serie, sier Johs etter årets første borteseier - og dermed også første borteseier for hovedtrener Moesgaard.

Matchvinner Robin
På gresset på Jæren kom Kåffa godt i gang og festet et visst grep om matchen også før Robin justerte siktet og satte lekkert inn en ny dødballscoring.

En scoring som skulle vise seg å være verdt tre poeng.

- Nå styrer Bryne en del etter at vi setter ledermålet. I pausen snakker vi om å komme oss høyere i banen. Vi lykkes bra med det, og etter hvert får vi også noen store sjanser, oppsummerer Johs, før han peker på det han opplevde som ekstra gledelig:

- Når vi ikke setter noen av de store vi skaper, så er det viktig at vi håndterer de siste ti minuttene av kampen på en god måte. Og jeg synes vi gjør det strålende på slutten. Det er ingen tvil om at vi har tatt læring av det vi har vært gjennom, sier Kåffa-sjefen.

Cupkamp neste
Og når han snakker om hva de "har vært gjennom", så handler det om å miste poeng i sluttfasen av kampene:

- Det er gledelig. Vi er i god utvikling, og har også fått uttellingen som jeg mener vi fortjener, sier Johs.

Han er nå godt i gang med å forberede seg til neste utfordring. Cupkamp borte mot Gjelleråsen på torsdag. Før han ser fram til å ta imot Kristiansund på hjemmebane søndag.

Billetter til Kristiansund-kampen finner du her!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter