LA OSS VÆRE MEDSPILLERE!

Ordet HJEMMEbane har fått en helt ny og viktigere betydning.

Kjære KFUM-kamerater! Dagene er ikke som de pleier å være. Banene er tomme – og de SKAL være tomme. Yrende liv er erstattet med kamp for liv. 

Ordet HJEMMEbane har fått en helt ny og viktigere betydning. Vi skal ikke synge sammen på KFUM Arena, men likevel synge sammen som aldri før – hver for oss. Vi skal ikke heie på et a-lag, men heie på hverandre og de mange som står i første linje for å ta knekken på viruset.

Men tid uten fellestrening, må ikke bety tid uten trening. Tida kan brukes til å komme i bedre form. Ikke dårligere. Det er tid for å sette trikserekord, trene opp den svakeste foten eller bruke tid på kreativ styrketrening på hjemmebane.

Trening er godt for kropp og hode. Trening er god medisin i en hverdag der mye handler om virus. Utfordre barn og unge til å legge inn treningstid. Som voksen; heng deg på – bli med å trene. Husk at en mestringsarena er satt på pause, i mellomtiden må det skapes nye. Lagkamerater og trenere sees ikke lenger på samme måte, så nå har vi alle et ansvar for å gå inn i den rollen. 

Bruk tida godt, bruk den på noe godt og gode medspillere nå bruker tid på HJEMMEbane!

Vi er en klubb for livet - nå må vi alle leve opp til det. Ta vare på hverandre!

KFUM-KAMERATENE OSLO

PS: Det var en del som tok turen for egentrening på arenaen i går, og flere "vennegrupper" som vi måtte be om å avslutte aktiviteten. Vi har stor forståelse for at det tar litt tid å finne ut hvordan de nye reglene skal fungere i praksis, men her har vi et særlig ansvar som foreldre å forklare barn og unge hva som forventes – og hvorfor.

Det vil komme mer info fra klubben med gode ideer til egentrening og aktivitet i løpet av mandag.  
 

Annonse fra Obos-ligaen: