Kvikt kanttalent hentet fra Frigg

Imponerte i cupkamp i fjor. I år vil Petter Nosakhare Dahl (18) ta OBOS-ligaen med finter og fart.

Da KFUM møtte Frigg i cupen i fjor sommer, var det særlig enn mann som utmerket seg hos motstanderen.

Nå har Petter Nosakhare Dahl (18) skrevet under på en treårsavtale med KFUM-kameratene. Sisteårsjunioren er opprinnelig Frigg-gutt, var en tur i Lyn, men opplevde å rykke opp med barndomsklubben Frigg til PostNord-ligaen i fjor høst.

Med fem mål på 14 kamper i Norsk Tipping-ligaen viste unggutten sitt potensiale. Denne sesongen håper han på mest mulig spill i OBOS-ligaen.

- Jeg føler at dette er det rette steget for meg nå, og jeg føler at jeg er klar for å spille i OBOS-ligaen, sier Petter til Kåffa.no.

Han fikk kjenne på nivået da han fikk noen treninger med KFUM i november. De øktene ga gode svar, både for spiller og klubb.

- Vi la merke til Petter da vi møtte Frigg i cupen. Vi visste godt hvem Petter var fra Lyn-perioden., men la godt merke til han i cupkampen mot Frigg. Spilleren har vi hatt i kikkerten siden det, og han hadde fine treninger med oss i november. Han er en rask og kvikk spiller, med gode 1v1- ferdigheter. I tillegg er gutten både ydmyk og hardtarbeidende, skryter Jørgen Isnes.

Vår nye kantspiller gleder seg veldig til å komme i gang med oppkjøringen for fullt. I dag møtte han resten av gjengen for å gjennomføre fysiske tester.

Han ser fram til å bli kjent med nye lagkamerater og vil jobbe knallhardt for å få mest mulig spilletid når seriespillet blåses i gang.

- Jeg er en kantspiller som liker å gå innover i banen, men har også ferdigheter til å gå utover. Jeg trives best på venstresiden, men kan også spille på høyrekanten, sier Petter.

LES OGSÅ:
Velkommen til en ny Njie
Brustad blir ny Kåffa-spiss

Annonse fra Obos-ligaen: