- Kler oss og OBOS

Philip er tilbake i Kåffa.

Philip Eng Romsaas spilte aldersbestemt i KFUM på vår gode 98-årgang. Da vi prøvde oss i OBOS-ligaen første gang i 2016, fikk han et par kamper som innbytter.

Når vi nå går inn i 2021 er Philip tilbake igjen, etter å ha imponert på KFUM-treninger over en tid.

- Det er veldig kult, og også litt rart å være tilbake etter så mange år, men jeg ser kun positivt på det her, og gleder meg til fortsettelsen.

- Hva har du gjort siden du var her sist?

Ambisjonene mine er å spille meg til en fast plass i elleveren.

— Philip Eng Romsaas
- Jeg la fotballskoene på hylla i 2 år etter jeg slutta i KFUM. For halvannet år siden starter jeg med fotball igjen i Nordstrand, og nå er jeg altså tilbake i KFUM.

Imponert i Nordstrand
Han har satt stor pris på tiden i Nordstrand og mener han kommer tilbake til Ekeberg som en mer moden fotballspiller.

- Dere vil se en sterkere og raskere Philip, som er klar for å bidra offensivt og defensivt. Ambisjonene mine er å spille meg til en fast plass i elleveren, og være med på at KFUM tar nye steg. Det er en veldig spennende spillergruppe som jeg er glad for å være del av, sier Philip.

Nordstrand-trener Thomas Holm er full av lovord om den offensive 22-åringen:

- Philip utviklet seg ekstremt på den korte tida han har vært hos oss. Jeg visste at han var et stort talent, men han har imponert meg veldig. Ster, rask og god balanse. I tillegg solid defensivt, sier Holm.

Han har god tro på at KFUM nå får inn en spiller som gå inn å markere seg i OBOS-ligaen. Selv om han gjerne skulle hatt med Philip videre i blått og hvitt, er Holm glad for at Nordstrand igjen har vist at det er et sted å utvikle seg for unge og sultne, lokale gutter.

- Vi har avgitt fire-fem av våre beste offensive spillere til et høyere nivå i løpet av kort tid, men det viser vel at vi gjør noe riktig, sier Nordstrand-treneren.

Kler OBOS
Isnes er glad for jobben som gjøres hos naboklubben og skryter av samarbeidet mellom de to a-lagene. Nå ser han fram til å få fram det beste i en spiller som han kjenner fra tida han kom opp som junior i KFUM.

- Det er utrolig morsomt at Philip er tilbake. Philip har et potensial som er veldig spennende. Han har utviklet fysikken sin enda mer gjennom fart og kraft. Han har i tillegg gode 1-vs-1-ferdigheter. Philip kommer til å kjempe om en plass i laget. Det er jeg helt sikker på. Ferdighetene hans kler oss og OBOS. Han har mye av det mange ser etter i dagens fotball, sier Isnes.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter