_P8A0312

Klem returnerer til Moss

Vi har kommet til enighet med Moss om en permanent overgang for Thomas Klemetsen Jakobsen (24).

Thomas Klemetsen Jakobsen, bedre kjent som "Klem" kom til KFUM fra Moss før 2022 sesongen. Nå returnerer spissen til gamleklubben Moss etter et og et halvt år på Ekeberg.

Mannen fra Stavanger scoret sitt første mål i OBOS-ligaen i årets serieåpning mot Sogndal og sikret dermed vårt første poeng for sesongen.

Klem var også brennhet i årets sesongoppkjøring, men etter å ha scoret i årets første OBOS-liga kamp ble spilletiden hans begrenset. Dermed har vi nå blitt enige med Moss om en permanent avtale for spissen.

- Vi spiller litt annerledes nå, med 4-3-3 passet det med en sånn type spiss som Thomas er. Når vi la om ble det litt annerledes, og det ble vanskeligere å finne en posisjon i den typen formasjon til den type spiller. Det har hatt litt å si. Som alle andre så har han lyst på spilletid, og da passet det å gå tilbake til Moss, sier ansvarlig for spillerlogistikk Daniel Fredheim Holm.

Thomas ønsker å takke for muligheten han fikk i KFUM.

- Takk for muligheten jeg fikk. Det var kjipt at det ikke gikk som vi håpte. Jeg ønsker alle lykke til videre resten av sesongen!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter