Klem fikset seier

Kåffa vant 1-0 mot Ull/Kisa.

KFUM-ULL/KISA 1-0 (1-0). Thomas Klemetsen Jakobsen scoret årets første KFUM-mål da vi slo Hamkam i treningskamp i LSK-hallen tidligere i vinter.

I dag - tilbake i samme hall - dyttet samme mann inn kampens eneste mål i kampen mot Ull/Kisa og viste at han vil slå tilbake etter en 2022-sesong preget av mye skader.

Flyttet til Lillestrøm
Snøværet stoppet planen om en dobbeltkamp mot Ull/Kisa på KFUM Arena i dag. I stedet flyttet lagene inn i LSK-hallen der det ble spilt 2 x45 på grønt kunstgress.

For trener Johannes Moesgaard var det viktig å få gjennomført kampen da laget nå går inn i en siste oppkjøringsfase inn mot OBOS-ligastarten 14. april. Dagens motstander på sin side gjør forberedelser for en ny sesong i PostNord-ligaen.

Divisjonsforskjellen viste seg betryggende raskt for alle som er glad i KFUM. Med mye ball inne på Ull/Kisas banehalvdel, fikse kombinasjoner og intenst i gjenvinningsspillet.

Ledermål av Klem
Moesgaards gutter klarte imidlertid ikke å skape de helt store sjansene. Litt før matchuret rundet tretti minutter kom likevel ledermålet.

Nosa dro seg inn i banen og rappet til med et skudd fra skrått hold. Inne foran mål lurte Thomas Klemetsen Jakobsen og keeper slo kula rett i KFUM-spissen som ga oss 1-0.

KFUM-gutta fortsatte med flere gode kombinasjoner i og rundt boksen, men avslutningene gikk enten i en gul og grønn eller utenfor stengene. Både Simen Hestnes og Theo Haltvik kom seg til brukbare skuddposisjoner.

Drøye fem minutter før pause traff Håkon Helland Hoseth rent på en volley, men skuddet til side for stolpen. Samme mann fikk en ny mulighet noen minutter senere, men banket denne fra spiss vinkel over.

Ull/Kisa hadde lite å by på. To tidligere Kåffa-spillere var involvert i angrepet der de var nærmest en stor sjanse, men Moa Mahnins skudd ble blokkert etter at han ble spilt fram av Juba Moula.

Jevnet seg ut
Den andre omgangen ble mye jevnere i banespillet. En bedre Ull/Kisa-utgave og en KFUM-utgave preget av mye slurv jevnet ut matchen.

Sjansene uteble til vi nærmet oss sluttkvarteret. Da fikk Sverre Sandal en god skuddmulighet etter lekker servering av Nosa, men innbytteren traff ikke ballen skikkelig. Like etterpå fikk en annen innbytter sjansen, men Yasir satte ballen utenfor fra skrått hold.

I sluttminuttene var Nosa nær ved å løpe seg fri på åpent mål, men ballen gikk akkurat på keeper og dermed endte det med det ene KFUM-målet i denne kampen.

Følg med på våre sosiale medie-kanaler for intervju med involverte.