NTB_yzDfn6rvQOM

Klare for kvartfinale!

Etter 120 lange minutter ble det klart: Vi skal spille kvartfinale i NM! Der møter vi Stabæk.

Lysekloster (2-2) 2-3

Du verden så deilig det var da dommeren blåste av kampen! Til tross for at vi kontrollerte store deler av kampen var det ikke gitt at vi skulle gå seirende av Lysekloster Family Arena.

Vi tok tidlig tak i kampen og fikk med oss en ledelse inn til pause etter et straffespark av Robin Rasch. Straffesparket kom etter en hands hos hjemmelaget på en corner.

Sjansebonanza

Vi hadde flere fine muligheter til å øke ledelsen før pause, og fortsatte i samme spor etter hvilen. Teo Haltvik, "Shola" Akinyemi, Robin Rasch og Remi Svindland hadde alle muligheter til å drepe kampen, men der vi sløste med våre sjanser var hjemmelaget dødelig effektive.

På en sjelden visitt på vår banehalvdel utliknet vertene etter 70 minutter. Kaptein Dang vant en hodeduell og fikk stusset ballen i bakrom hvor Jacob Bolsø løp mot vår sisteskanse med "Shola" sprintene bak seg. "Shola" rakk å hente han inn, men var uheldig da angrepsspillerens avslutning traff han, og endret retning på skuddet. Dermed var Idar Lysgård i mål satt ut av spill og det sto 1-1.

Selv om vi holdt trykket oppe etter utlikningen var det Lysekloster som skulle få den forløsende scoringen som sendte dem i ledelsen.

Ole Håbestad ender med ballen etter nok en god Lysekloster kontring og banker den kontant forbi keeper Idar. De tok altså ledelsen 2-1 i det 87. minutt.

Noen minutter tidligere hadde Petter "Nosa" Dahl blitt byttet inn for å jage scoring. Det viste seg å være lurt! Etter å ha bommet på to fine sjanser fikk "Nosa" ballen på kanten av 16-meteren og dunket den ned i det nærmeste hjørnet. 3 minutter på overtid!

Ekstraomganger

Etter "Nosa" sin spektakulære avslutning var det klart for ekstraomganger. Og spenningen var ikke borte!

Først traff Robin tverligger fra et frispark, før Lysekloster gjorde det samme på deres neste angrep.

Etter dette hadde Robin et godt volley-forsøk som ble mesterlig reddet av keeper. Så skulle Niclas Semmen presentere seg! Han prøvde seg både med hodet og med foten, men klarte ikke å lure ballen i mål.

Da kom Simen Hestnes sin scoring som en åpenbaring! "Nosa" lobbet ballen over forsvaret, og Simen Hestnes fikk avslutte alene med keeper. Der var han sikker, og ga oss en vel fortjent ledelse, i det 115 minutt.

Etter dette klarte vi å kontrollere kampen inn, og kunne slippe jubelbrølet løst etter en meget lang cup-kamp!

Trekningen er gjort og vi møter Stabæk i kvartfinalen! Kampen spilles ikke før på høsten.

Men allerede på søndag møter vi Fredrikstad på Ekeberg! Har du ikke sikret deg billetter enda kan du gjøre det her!