_P8A8801

KFUM henter unggutt fra Nordstrand

Sisteårsjunior Sverre Sandal blir KFUM-spiller.

Tirsdag reiser KFUMs a-lag til Marbella for en ukes treningsopphold under spansk sol. Med på flyet er 18 år gamle Sverre Sandal.

Sandal har signert en fireårsavtale med KFUM, men vil lånes tilbake for spill i Nordstrand i 2022-sesongen. KFUM vil imidlertid ha mulighet til å hente midtbanespilleren tilbake på kort varsel dersom det er ønskelig.

Testet i kamp
- For meg er dette en helt ideell løsning, med tanke på min utvikling. Jeg vil gjerne få noen flere kamper under beltet for Nordstrand slik at jeg står enda bedre rustet når overgangen blir permanent, sier Sverre.

Han har allerede trent en stund med KFUM og spilte en omgang i treningskampen mot Skeid.

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger og har fått svar på at jeg ikke er så langt unna nivået. Jeg har veldig tro på at jeg skal kunne være med å kjempe om en plass i en ellever etter hvert, sier 2003-modellen.

Jørgen Isnes har latt seg imponere over det han har sett i kamp og trening, og har sett nok til at han mener at unggutten har det som skal til for å ta et neste steg i sin fotballkarriere.

- Sverre er en elegant midtbanespiller. Med sin høyde, har han en god rekkevidde. Han dekker bra med rom, samt er han en som kan styre spillet. En hardtarbeidende, ung gutt, sier KFUM-treneren.

På blokka til flere
Sverre startet sin fotballlkarriere i Hauketo, men har de siste årene spilt for Nordstrand. I den korte 2021-sesongen i Norsk Tipping-ligaen var han fast inventar hos Nordstrand.

- Jeg har hatt en veldig god utvikling i Nordstrand, og ser fram til å spille der fram til jeg blir KFUM-spiller fullt og helt, sier Sverre.

Planen er at han gjennom sesongen skal trene et par økter i uka med Kåffa.

-  Vi vet at Sverre har vært på blokka til flere klubber. Han er lokal gutt og da er det viktig at vi er på ball. Nordstrand driver meget godt, og det er et naturlig steg derfra til oss når spillerne er modne og Nordstrand mener det er riktig tidspunkt. Vi er glad for det gode samarbeidet vi har med Nordstrand, sier Isnes.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter