KFUM – Grorud ... men i fotballtennis

Klokken 18 på Direktesport er det avspark mellom KFUM og Grorud i fotballtennis.

Det er lenge siden vi har hatt muligheten til å kunne glede vår fans med direktesendt fotball fra KFUM-arena. Men klokken 18 vil det bli sendt kamper live fra Ekeberg med en løssluppen, Christian Gauseth som kommentator. 

Tekniske ferdigheter
Hvert lag stiller med fire spillere hver og det spilles kamper på to mot to. Kåffa stiller med brødreparet Juba og Yannis Moula, Basit Agouda og Alagie Sanyang. 

- Vi stiller med en teknisk utstyrt firer. Det bør derfor ligge til rette for brassespark, hælflikker og flere utførelser vi ikke har sett innenfor de norske landegrensene, sier assistenttrener Anders Lübeck. 

Fotballtennis er en sport man kan forvente å se litt andre kunster enn hva man er vandt med i en vanlig fotballkamp. 

- Det er en svært helsevennlig aktivitet hvor det er enkelt å gjennomføre et trygt og godt arrangement, sier Lübeck. 

Stort savn som nå er tilbake
Han legger til at det er en deilig mulighet til å konkurrere litt igjen for spillesugende fotballspillere. Han sier det er en deilig mix av tekniske, fysiske og taktiske ferdigheter ispedd litt kreativitet som bør sørge for god underholdning for alle som ser på. 

- Vi kjører et deilig semifinale-derby mot Grorud over tre sett der vinneren møter finaleklare Mjøndalen som er seedet, ettersom de er et eliteserielag, forteller Lübeck.

Det er 2 spiller på banen fra hvert lag til enhver tid også rullerer de utover kampene.

- Derfor er det viktig at alle fire har en god dag, sier Lübeck. 

Det er Amedia som arrangerer turneringer og alle kampene vil bli sendt direkte på deres streemingplattform Direktesport.no

- Jeg og Amedias sjef, Helge Birkelund er like sulteforet på fotball om dagen som resten av det norske folk, forteller Amedias videogeneral Christian Haksø. 

Kan vi se gledesscener (uten klemming) på KFUM arena igjen ?

SE KAMPEN HER: Direktesport.no

Annonse fra Obos-ligaen: