Keivan ferdig servert i Kåffa

En av a-lagets fremste kelnere er ferdig i klubben.

Keivan Ghaedamini (27) kom til KFUM i 2020-sesongen. Kontrakten hans strekker seg ut 2023, og det er nå klart at den trofaste vingbacken ikke blir med inn i 2024.

- Det er ingen hard feelings fra min side, selv om jeg ikke skal legge skjul på at det har vært en drøm – og fortsatt er en drøm – at jeg skal få spille på det øverste nivået. At jeg ikke får ny KFUM-kontrakt må jeg respektere, og dette er helt sikkert en vurdering gjort av trenerne fordi de tenker det er det beste for laget, sier Keivan til Kåffa.no.

Selv om KFUM-epoken er over, er 27-åringen fast bestemt på at han mener han har et eliteserienivå inne. Han har definitivt vært en viktig bidragsyter i KFUM-drakt, med sine presise dødballføtter og innleggsføtter.

Servitør av ypperste klasse
I statistikken vil han bli stående med 83 KFUM-kamper totalt.

Spilleren, som er like god med begge føtter, debuterte borte mot Tromsø i 2020. I 2021 var han stort sett fast mann med 33 kamper (28 fra start). Det var også den sesongen han virkelig viste at han er blant de bedre i servitørfaget med sine ni målgivende. Det ble 26 kamper i 2022 (16 fra start) og nå i 2023 spilte han 19 kamper (14 fra start).

Alt i alt har han levert 15 målgivende og én scoring for KFUMs a-lag. Og da han spilte seg inn på laget i starten av 2023-sesongen, leverte han en rekke kamper på meget høyt nivå.

- Sånn sett følte jeg absolutt at jeg bidro sterkt også denne sesongen. Jeg har egentlig aldri følt meg bedre enn det jeg var i år, sier Keivan.

Vil heie med
På det punktet får han pasningen rett i retur fra trener Moesgaard:

- Det er ingen tvil om at han var med på å snu det for oss i år. Keivan er solid i alt han gjør, og var det i den perioden, skryter KFUM-sjefen.

Han gir videre denne attesten til 27-åringen som nå sjekker ut av garderoben i KFUM-hallen:

- Keivan er et forbilde på holdning og hardt arbeid. En enorm lagspiller som unner alle andre det beste. For oss handler dette nå om å se oss om etter noe nytt når vi skal inn i Eliteserien, men jeg både tror og håper at det er flere klubber som vil se og verdsette de kvalitetene Keivan innehar.

Selv om det er satt et punktum for Kåffa-karrieren, vil Keivan heie med når det skal spilles eliteserieball til våren.

- Jeg kommer til å følge med – og heie gutta fram. Jeg har stor tro på at de klarer å sparke fra seg i Eliteserien. Det er så mye kvalitet i den troppen, så det tror jeg skal gå bra.

Vi takker Keivan for innsatsen i KFUM, og ønsker han lykke til videre med karrieren.

Det er dessuten klart at tredjekeeper Morten S. Vang ikke blir med videre som en del av KFUM-troppen i 2024.

_P8A3358.jpeg
PRESIS FOT: Keivan har vært servitør både med høyre og venstre gjennom sin KFUM-karriere. Foto: Guttorm Lende
_P8A1980.jpeg
KÅFFA-OPPRYKK-20231105-293.JPG
Foto: Nyebilder / Thomas Bjørnflaten

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter