Keeperboom hos G2013!

På mandag var A-lagets keepere Andreas Vedeler og Emil Gundelach Ødegaard på besøk for å gjøre stas på G2013 årgangens 20(!) målvakter.

Etter å ha sluppet inn mange unødvendige mål i fjor ønsket trenerne til G2013 å satse på keepere!

- Vi slapp inn mye unødvendig i fjor fordi de fleste som liker å stå ikke kan noe særlig keeperfag. Samtidig er keeperposisjonen akkurat like viktig som de andre posisjonene, så derfor ønsker vi å gi den like mye kjærlighet som vi gjør med forsvar, midtbane og spiss. Vi har nå hatt keepertrening med to pappaer som har vært keepere på ok nivå, sier trener Jørgen Lauré.

- Vi har også fått tips om at det er et stort problem på eldre årganger, så målet vårt var å få tolv dedikerte keepere fra de tjuefire som meldte seg på keepertrening. Men så meldte det seg på tjue stykk! Vi vil gjøre litt ekstra stas på disse, fortsetter Lauré. 

På mandagens trening var det planlagt en seremoni med overrekkelse av diplom og en egen "keeperflaske" til de tjuefire som var på keepertrening. Ekstra stas var det nok at A-lagets keepere Emil Ødegaard og Andreas Vedeler dukket opp for å prate med gutta.

- Vi setter stor pris på at Emil og Andreas tok seg tid til å følge opp barna i klubben avsluttet Lauré. 

A-lagsspillerne fikk delt noen viktige erfaringer med barna, før de mottok noen velvalgte spørsmål fra de små. 

En video fra seansen kan ses på vår Facebook- og Instagram i løpet av uka!

 

Annonse fra Obos-ligaen: