Kanadisk landslagskeeper Kåffa-klar

Keeper Simon Thomas har skrevet under for KFUM.

Sist gang vi var i OBOS-ligaen hentet vi en keeper med landskamper for Canada, den meritterte Lars Hirchfeld. I OBOS-comebacket har vi igjen funnet veien til Canada for å styrke keeperteamet:

Simon Thomas er nemlig klar for Kåffa. Thomas har en lang fotball-CV. Han har blant annet et opphold i Huddersfield bak seg, uten at det ble spilletid der.

Siden 2015 har han vært innom Strømmen, Bodø/Glimt, Kongsvinger og Strømmen igjen i siste del av 2018. Han kommer til KFUM med 65 seriekamper på de to øverste nivåene i Norge (ni av dem eliteseriekamper for Glimt) og åtte landskamper for Canada i bagasjen.

- Jeg valgte KFUM nå fordi det er en spennende, ung tropp her og et strålende trenerteam å jobbe med. Jeg har ambisjoner om å bidra på banen og være en ledertype i gruppa. Jeg skal jobbe hardt for å bli en enda bedre keeper, sier 28-åringen som fortsatt er aktuell for plass i Canadas landslagstropp.

Vi har nå to meget gode keepere, der begge holder et bra OBOS-liganivå.

— Keepertrener Miki
Keepertrener Miki er strålende fornøyd med de to keeperne vi nå har på plass halvannen måned før ligastart. Fra før er jo Knut-André Skjærstein klar for et nytt år.

- Simon er en allrounder, suveren i kommunikasjonsbiten. Han er en leder i sitt spill, er bra på streken og sterk i feltarbeidet. Vi har nå to meget gode keepere, der begge holder et bra OBOS-liganivå, sier Miki og legger til:

- Jeg tror vi har en av de bedre keeperteamene i årets OBOS-liga.

Simon Thomas

  • Født: 12. april 1990

  • Høyde: 191 cm

  • Posisjon: Keeper

  • Nasjonalitet: Canada

  • Meritter: 8 landskamper for Canada, 9 eliteseriekamper fra start for Glimt, 56 kamper i OBOS-ligaen og 12 NM-kamper

  • Aktuell: Skrevet under ettårskontrakt med KFUM

  • Kilder: Wikipedia, altomfotball.no

 

Annonse fra Obos-ligaen: