- Kan bli mulighet for flere unggutter

Isnes foran møte med Notodden lørdag.

Etter en godt gjennomført kamp mot Sarpsborg forrige lørdag, har nå KFUM spilt tre av åtte treningskamper denne oppkjøringen. Laget har variert i kampene til nå - slik det som regel er når vi snakker treningskamper.

Likevel var det mye å glede seg over for de som så kampen på Sarpsborg stadion med KFUM-øyne. 

- Der synes jeg vi var gode, i veldig mange faser av spillet. Jeg synes vi har god struktur defensivt. Vi er gode i det lave presset. Vi presset også høyt flere ganger, hvor vi stresset Sarpsborg, sier Jørgen Isnes, hovedtrener for KFUM.

Han forteller videre at han er fornøyd med flere gode kombinasjonsspill, som førte til at de klarte å trenge seg gjennom et «tight» Sarpsborg-lag i perioder.

Debut
Nysigneringen Fredrik Kristensen Dahl var en av spillerne som imponerte Isnes forrige lørdag.

Jeg er veldig fornøyd med det han viste.

— Isnes om Dahl

- Jeg er veldig fornøyd med det han viste, og det var ikke overraskende heller. Det er derfor vi hentet han. Han gir oss en ny dimensjon ved at han er venstrebeint, sier Isnes.

Isnes forteller at han likevel ønsker å være litt forsiktig med Dahl ettersom han har kommet til en klubb, hvor vi trener litt annerledes. Han er usikker på om Dahl vil bli involvert i lørdagens kamp.

Tøff motstand
KFUM har et hardt kampoppsett denne vinteren, og neste motstand er intet unntak. 

- Det kan bli en tøff kamp. Notodden er et godt lag, som like godt kunne spilt i OBOS-ligaen i år, slik de gjorde i fjor. Det er tett og jevnt mellom lagene fra OBOS- og Postnord-ligaen, dette er noe vi fikk erfare i kampen mot FFK også, sier Isnes.

Han forteller også at Notodden har et ganske nytt lag som spiller litt annerledes enn de gjorde i fjor.

- Vi har fått sett de i en kamp i forrige uke, hvor de spilte mot Jerv. Der var de fult på høyde med dem, og Jerv er et godt OBOS-liga-lag, sier Isnes.

Isnes lokker også med at det er stor mulighet for at man vil kunne få se litt mer av spillere, som man kanskje ikke kjenner så godt til fra før, på lørdagen.

- Jeg vil kanskje gi noen unggutter muligheten til å få vise seg frem. De som ikke fikk spille så mye mot Sarpsborg, vil også kunne få spille mer nå, sier Isnes.

Skadeoppdatering 
KFUM har slitt med mange småskader på flere av spillerne denne oppkjøringen. Noen av spillerne som er ute nå er Tobias Collett, Håkon Helland Hoseth og Emmanuel Troudart.

- Tobias er nok ikke tilbake før etter vi har kommet hjem fra Marbella. Det vil da si kampen mot Kjelsås eller Tromsø. Troudart er tilbake neste uke, det samme med Hoseth. Så vi har mange småskader nå, men det er vi nødt til å leve litt med, sier Isnes.

Lørdagens kamp spilles i LSK-hallen fra kl. 16.30.

Vinterens treningskamper

  • Ull/Kisa-KFUM 1-1

  • KFUM-FFK 0-2

  • Sarpsborg-KFUM 1-1

Annonse fra Obos-ligaen: