Juniorlaget klare for toppkamp mot Skeid

KFUMs juniorer fosser videre i alle turneringer. I kveld serveres en av årets godbiter når et ubeseiret Skeid-lag står på motsatt banehalvdel.

Noen kamper betyr litt ekstra. Lokaloppgjør mot Skeid er uten tvil et sånt type oppgjør. Begge lag er ubeseiret i seriespill så langt i sesongen og vinneren av oppgjøret leder tabellen i Interkrets B. 

Etter en god prestasjon og 5-0 seier mot Nordstrand handler det om å fortsette å bygge videre på den defensive strukturen og de offensive relasjonene i laget. 

På Niffen gledet man de mange fremøtte profetene med solid duellspill, hurtige kombinasjoner og kliniske avslutninger. Mye av det samme bør være på plass om man skal ha håp om å slå et Skeid-lag med en stor og bred junioravdeling. 

I vinterens treningskamp slo vi våre naboer komfortabelt, men det er ventet mye tøffere motstand når det nå skal spilles om poeng.

Flere Skeid-juniorer var i aksjon da Skeids rekrutter nedsablet Frøya 6-1 for tre dager siden, og trolig blir flere av disse også å se i aksjon i kveld. 

I likhet med KFUM 2 leder Skeid 2 sin avdeling, riktignok på nivået over i 3.divisjon. 

Vi håper så mange som mulig møter opp på Nordre Åsen for å støtte de unge Kåffa-gutta i kveldens lokaloppgjør!

G19 Interkrets B 

Skeid - KFUM - Kampstart 2015 - Nordre Åsen KG

G19 interkets B.png

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: