Juniorlaget cruiser videre mot opprykk

Kåffa-juniorene fortsetter å kjøre over all motstand i Interkrets-serien. På Torsdag ble det ny storseier mot Lyn på Kringsjå.

Lyn G19 - KFUM G19 0-4 (0-3)

Fire runder før slutt ser det meget lyst ut for for KFUMs opprykksjanser i G19 Interkrets.

Et lite arbeidsuhell i siste seriekamp før ferien har blitt etterfulgt av en rekke som i dag ble forlenget til syv strake seiere.

Aarstad-dobbel sørget for flying start

Et Lyn-lag som slo oss med tilsvarende siffer i vinter hadde lite å stille opp med mot påskrudde Kåffa-spillere som tok kommandoen fra første spark på ballen.

Kristian Aarstad måtte stå over A-lags økta med matteprøve og fikk dermed muligheten til å spille sin første juniorkamp siden Norway cup.

Den unge midtbanespilleren hadde tydelig bestemt seg for å levere varer denne kvelden. Etter tretten spilte minutter mottok Aarstad ballen utenfor Lyns sekstenmeter etter at vi vant igjen ball høyt.

Lysluggen strammet vrista og sørget for dagens første nettsus med et solid skudd nede i hjørnet. 1-0 kom ikke et sekund for tidlig.

Kåffa fortsatte å kjøre, men til tross for at dagens topptrio bestående av Bo, Cedric og Jens Herman etter tur misbrukte gode sjanser til å doble ledelsen, var dagens andre scoring rett rundt hjørnet.

Vegard Holsæther ble meid i bakken rett utenfor Lyns sekstenmeter og Cedric stilte seg klar med kikkertsikte og høyrefot.

En Lyn-keeper i full strekk klarte ikke å holde frisparket, og en jagende Aarstad kunne dermed enkelt sette inn sitt og lagets andre mål fra kort hold.

2-0 og det kunne se ut som det skulle bli en behagelig kveld på Kringsjå.

Kristian Aarstad bidro sterkt til seier med to fine scoringer i 4-0 seieren mot Lyn. Her fra Norway-Cup finalen tidligere i sommer.

Toppscorer tilbake i scoringsform

Noen som ikke fikk det behagelig var Lyns forsvarsledd. Et for dagen aggressivt og intensivt Kåffa-press sørget for en rekke brudd som kan karakteriseres som gunstige hvis man slår opp i fotball-ordboka.

Etter halvtimen fikk vi også uttelling når Bo ble spilt rett inn døra i sitt favorittrom i huset, nemlig bakrommet. Alene med Lyns-keeper var han kjølig som sensommer-natta og trillet inn 3-0.

Scoringen sørget også for at "Bonaldo" nå har tosifret antall scoringer og troner alene på toppen av toppscorerlista i ligaen med 10 mål.

Lyn yppet seg i starten av 2.omgang

Scoringen burde også ha avgjort kampen, men etter pause var det langt ifra noen resignert gjeng som kom ut fra hjemmegarderoben.

Lyn trykket oss tilbake i starten av omgangen, og var også så nære man kan komme redusering.

Patrick Bjørkli ble ufin i egen boks når han stoppet en Lyn-spiller på vei gjennom. Et korrekt idømt straffespark skulle allikevel ikke sprekke nullen vår.

August Vesterhus Jacobsen brukte alle italienske knep han har plukket opp på ferietur med familien og vippet Lyns eksekutør akkurat nok av pinnen til at straffesparket ble blåst over mål og ut av stadion.

Lyn opprettholdt trykket etter straffemissen, men da er det godt å ha mannfolk i begge bokser.

Fredrik Løvåsen hadde tatt seg av det meste som kom på besøk i Kåffas sekstenmeter den første timen. På en sjelden visitt i motsatt seksten steg han til værs og stanget all tvil unna med en kontant heading.

Corner var mål, og med 4-0 i bagen ble resten av kampen en ren transportetappe mot tre nye poeng for de røde og hvite.

Dermed ble det også rom for å slippe til ungdommelig pågangsmot og G16-keeper Oskar Holtvedt fikk være med å bake siste delen av smultringen det siste kvarteret.

En fortjent debut for den unge keeperen som har vært god på treningsfeltet den siste perioden.

15-åringen Oskar Holtvedt debuterte for G19-laget i dagens 4-0 seier mot Lyn. Den unge burvokteren har vist lovende takter på trening med juniorlaget i høst.

KAMPFAKTA: Lyn - KFUM 0-4 (0-3)

MÅL:

13 min - Kristian Aarstad 0-1

21 min - Kristian Aarstad 0-2

30 min - Bo Julsrud Kristiansen 0-3

60 min - Fredrik Løvåsen 0-4