Juba spiller høsten for Ull/Kisa

Leies ut til OBOS-kollega. - Vil vise meg fra min beste side, sier Juba.

Juba Moula leies ut til Ull/Kisa ut sesongen. 21-åringen, som har kontrakt med KFUM ut neste sesong, drar på høstopphold på Jessheim for å få mer OBOS-ligaball i beina.

- Dette er en sjanse jeg har lyst til å gripe. Det blir en fin anledning til å få spilletid og vise meg fram på nest øverste nivå, sier Juba til Kåffa.no.

Ull/Kisa fikk nylig inn en ny trener i Steffen Landro. Og det var nettopp Landro som blinket ut KFUM-kanten som en han ville ha inn når han nå skal rigge Ull/Kisa for en spennende høstsesong.

- Det er klart at det spilte inn. Det er bra å vite at jeg har blitt lagt merke til, og så blir det min oppgave å vise meg fra min beste side med målpoeng og scoringer i OBOS-ligaen, sier Juba som har vært på banen i elleve ligakamper i år, hvorav tre fra start. Totalt står 21-åringen med 60 a-kamper for Kåffa.

Daniel Fredheim Holm, som har ansvar for spillerlogistikk rundt a-laget, er glad på Jubas vegne.

- Jeg tror dette er en fin mulighet for Juba. En spiller i hans alder trenger mest mulig spilletid på høyest mulig nivå, og det har det ikke blitt så mye av i KFUM i det siste. At Juba får spilletid i OBOS er derfor også i vår interesse, og det er bakgrunnen for at vi som klubb ønsket å legge til rette for denne avtalen når spilleren hadde lyst til dette, sier Fredheim Holm.

Vi ønsker Juba lykke til med oppholdet i Ull/Kisa!

 

Annonse fra Obos-ligaen: