Jones El-Abdellaoui (17) på lån ut sesongen!

Vi har blitt enige med Vålerenga om en låneavtale for den unge angrepsspilleren ut sesongen!

De som følger Eliteserien har mest sannsynlig lagt merke til den unge angrepsspilleren som allerede har 9 A-lagskamper for Vålerenga.

I fjor fikk han sin debut for de blåkledde som 16-åring og i år scoret han sitt første mål for klubben i et 1-3 tap mot Bodø/Glimt. 

Fotballfamilie

Jones er ikke den eneste i familien som har representert Vålerenga. Hans fettere Moa Abdellaoue og Mos Abdellaoue har begge hatt gode karrierer i både hovedstadsklubben og utlandet, mens tredje fetter Omar Elabdellaoui nylig vendte hjem til Norge etter mange år i utlandet. For Jones er nå KFUM neste steg i en meget ung og spennende karriere.

Det er hovedtrener Johs meget fornøyd med!

- Vi får inn litt x-faktor. Det er en spiller som har bra fart i kroppen, og som har trent på høyt nivå i en fin treningshverdag i Vålerenga. Han kan være med og ta med deler av den profesjonaliteten inn til oss. X-faktor, fart og målpoeng er det vi håper på.

Sjefen opplyser også om at det ikke ligger noen garantier for spilletid.

- Han skal inn og utfordre våre offensive spillere gjennom det som blir en tøff høst. Nå har vi litt flere kort å spille på. Ingen får garantier (for spilletid) uansett hvem du er. Han skal inn og konkurrere med gutta, jobbe og prestere. Jo bedre han er, jo mer fotball blir det.

Fotball kan det bli på Jones allerede på søndag når Fredrikstad gjester Ekeberg!

Har du ikke sikret deg billett enda? Du vil ikke gå glipp av Østfoldingenes første tap for sesongen! Klikk her for å sikre deg billett!

Før kamp er det dessuten OBOS Fanzone+ med hoppeslott, fartstunnell, ansiktsmaling og mer! Perfekt underholdning for de små før Fredrikstad sendes hjem poengløse fra KFUM-Arena.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter