Joachim hentes inn på Deadline Day!

Vi har blitt enige med Nordstrand IF om overgangen for 07-gutten Joachim Prent-Eckbo.

Den lokale gutten født i 2007 kommer fra Nordstrand hvor han har spilt hele livet. I år har han fått 3 kamper i Norsk Tipping-ligaen (også kjent som 3. divisjon) for klubben. Logistikkansvarlig Daniel Fredheim Holm er strålende fornøyd med avtalen.

- Han er på aldersbestemt landslag og er en av de beste i sin posisjon i landet fra 07-kullet. Han har trent med oss, og imponert. Han vil være mye involvert med A-laget i tillegg til at han vil være tilgjengelig for rekrutt-laget og. 

Tidligere i år hentet vi unggutten Sverre Sandal fra nettopp Nordstrand IF. Daniel ønsker å skryte av arbeidet vår naboklubb har gjort de siste årene!

- Nordstrand fortjener skryt for hvordan de har utviklet unge spillere de siste årene! Det er veldig imponerende hva de har fått til. Vi ønsker å takke dem for godt samarbeid. 

På spørsmål om det vil skje noe mer før overgangsvinduet stenger i kveld er Daniel tydelig:

- Blant mange klubber har det de siste dagene vært fokus på store overganger og store navn som skal rett inn i laget og prestere. I Kåffa har vi et mer langsiktig fokus og vi velger å hente en lokal unggutt vi har skikkelig troen på. Vi bygger for fremtiden. Vi er veldig fornøyde med troppen vi har nå. Vi kommer ikke til å gjøre noe mer i dette vinduet. 

Sjappa er altså stengt for vår del. Men du behøver ikke å vente lenge på en ny spenningsfylt dag for klubben! På søndag kommer Mjøndalen til Ekeberg og sparker i gang en ekstremt spennende høst for vår del.

Bli med og støtt oss i det første oppgjøret hvor vi skal forsvare 2. plassen på tabellen!

 Kjøp billetter her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: