- En veldig kul utfordring

Sebastian Jarl kommer på lån fra Sarpsborg 08 med høye ambisjoner for KFUM-høsten.

Kåffa.no kunne tidligere i dag offentliggjøre at Sebastian Jarl er klar for KFUM. Den tidligere Kjelsås-spilleren kommer på lån fra Sarpsborg 08.

- Kåffa føltes ut som det riktig valget akkurat nå. Det er en veldig fin arena til å utvikle seg på. Med viktige kamper igjen av sesongen er det en veldig kul utfordring!

Som Kjelsås-gutt har han relativt god kjennskap til KFUM som klubb og lag.

- Jeg vet at Kåffa er en klubb som driver veldig bra, både på og utenfor banen. Det er en ung gruppe med gode fotballspillere og flinke folk rundt.

Han kommer inn i et lag som har ambisjoner om en kvalikplass og en drøm om å skrive nye kapitler i klubbens cuphistorie.

- For høsten har jeg høye ambisjoner, det gjelder både for ligaen og cupen. Jeg skal gi 100 prosent av meg selv for å vinne så mange fotballkamper som mulig!

Han er et fysisk monster til tross for sin unge alder.

— Thomas Berntsen, sportssjef i Sarpsborg 08
Fra Østfold-klubben tar han med seg solide skussmål.

- Han er et fysisk monster til tross for sin unge alder. Han er en god ballspiller, og er en seriøs og hardtarbeidende gutt, sier Sarpsborg 08s sportssjef, Thomas Berntsen.

Jarl er på lån ut året og er aktuell for spill i KFUM-drakta allerede i Oslo-derbyet mot Skeid på søndag (kl. 15 på KFUM Arena).

 

Annonse fra Obos-ligaen: