- Jeg ser muligheter

Minst mot størst på Aspmyra fredag kveld. Vi gleder oss til en ny utfordring.

Sist vi var på tur het utfordringen Rosenborg og Lerkendal, klubben som i mange år var et lokomotiv i norsk fotball.

Når a-lagsgutta i ettermiddag reiser ut på tur igjen, venter det som for tiden er lokomotivet i Fotball-Norge - Bodø/Glimt på Aspmyra.

- Jeg brukte akkurat én time. Bra jobba, Johs, sa KFUM-treneren til seg selv, med et smil om munnen og svette i panna, etter å ha lagt de siste planene hjemme på feltet på Ekeberg torsdag ettermiddag.

Da hadde en meget aktiv Moesgaard flyttet rundt på spillere, tegnet og forklart hva han vil ha av sine disipler i egen frispilling og i eget presspill.

Utfordringen kunne ikke ha blitt større - og morsommere - for en mann som elsker nettopp utfordringer. I Bodø venter helt sikkert et skjerpet hjemmelag etter tap mot HamKam sist, mens KFUM-gutta kommer med god selvtillit etter det de har gjort på fremmed gress så langt i år - tre seire og én uavgjort på fire bortekamper.

- Vi gleder oss bare. Dette er en fantastisk utfordring, og jeg ser muligheter, sier en offensiv Johs.

Ressursmessig er det et møte mellom ytterpunktene i Eliteserien, men ligaen har så langt vist at her kan alt skje. 

- Det er klart det er en herlig utfordring. Tenk deg hvor mange av disse gutta kommer fra, både med tanke på publikum og nivå de har vært vant med og spilt på, men vi klarer oss veldig bra og ser fram til denne kampen også, sier Haitam Aleesami idet han går av feltet på KFUM Arena.

At de siste ukene har kostet, er ikke noe å lure på. Likevel er det stort sett den samme troppen som sist som setter seg på flyet med retning Bodø torsdag ettermiddag.

Når de går ut på Aspmyra fredag kveld (kampstart kl. 19), er det til kamp nummer sju på 24 dager! Av disse sju er det også verdt å merke seg at det i to av kampene ble spilt ekstraomganger.

Bodø/Glimt er for øvrig den siste av klubbene i Eliteserien som vi aldri har spilt mot tidligere i offisiell kamp. Vi gleder oss både til tur og kamp. Det er en bra gjeng med profeter som har varslet at de skal ut på tur.

Info om billetter her

Du kan allerede nå kjøpe billetter til Sandefjord-kampen. Kjøp her!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter