- Jeg er stolt av gutta

Leverte årsbeste mot Sandnes Ulf. Og nå snakker Isnes om kvalikplassen.

KFUM-SANDNES ULF 3-0 (1-0). For en kamp det ble på KFUM Arena i ettermiddag. 

Sandnes Ulf kom til Ekeberg for å plukke poengene som skulle koble de på i kampen om kvalikplass. De forlot KFUM-hallen fullstendig avkledd av et velspillende og hardtkjempende KFUM-lag.

- Jeg er så stolt av det gutta leverer i dag. Det er alltid vanskelig å sammenligne kamper, men kampen i sin helhet så er dette årets beste kamp, sier trener Jørgen Isnes.

Kåffa måtte gjøre noen endringer på grunn av skader og karantener. Det så ikke ut til å gjøre noe som helst.

- Vi kommer ut med en voldsom energi, har et strålende gjenvinningsspill og står utrolig godt gjennom hele kampen, sier Isnes.

Og det var ikke bare innsatsen som var av prima vare. Her var det fantastiske bevegelser, ballen gikk fra spiller til spiller og så kom krydderet i form av fikse finter og lekre scoringer.

Cornermålet til Hammer var av høy klasse, Robin leverte et kunstmål fra midtbanen og så sto Yannis i enden av et klasseangrep som punkterte kampen til 3-0.

- Det er utrolig imponerende det vi gjør her i dag. Jeg er stolt av prestasjonen, og stolt av å være trener for denne gjengen her. I dag kommer det inn nye folk, og alle er med på å levere, sier Isnes.

Med 30 poeng etter 17 runder er han klar på at plassen er reddet.

- Vi ser oss ikke tilbake. Nå mener jeg vi bør gjøre det vi kan for å holde oss der oppe hvor vi er, sier Isnes.

Annonse fra Obos-ligaen: