- Jakter en god prestasjon

Tønna er tilbake når KFUM skal teste seg mot FFK i Plankebyen.

Vi elsker å spille mot Fredrikstad! Derfor var det gledelig at gutta fra Plankebyen tok heisen opp i Eliteserien sammen med oss i fjor høst.

Etter en sterk 2023-sesong har FFK imponert i oppkjøringen til deres comeback med Eliteserien.

Også KFUM-laget har levert solide treningskamper i vinter, men fikk seg en real på trynet i starten av matchen mot Lillestrøm forrige helg. Etter pause spilte gutta seg imidlertid varme i trøya.

- Vi ønsker å ta lærdom av den matchen. Vi tror det er mye likt som venter oss nå, i form av mye fysikk. Vi venter oss et lag som er ganske så direkte og som kommer med mye innlegg og dødballkraft, sier KFUM-assistent Thomas Holm.

Selv om han innrømmer at åpningsomgangen LSK-hallen var en vekker, er det ingen grunn til å gjøre de store endringene.

- Mye har vært veldig bra i oppkjøringa. Og så skal vi ta med oss en del av det vi erfarte mot Lillestrøm. Der blir vi bedre etter pause når vi treffer bedre på høyden i presset og i duellspillet, sier Holm.

Kåffa kan glede seg over at Mathias Tønnessen er tilbake igjen etter å ha vært ute av kamptroppen noen uker. Ellers er Johannes Nuñez tilbake og kan få årets første kampminutter.

I tillegg til de øvrige som har vært ute en stund må Haitam Aleesami og Robin Rasch stå over denne helga.

- Vi bygger på de vi har, og vi opplever at mange begynner å komme i god form. Flere av de som har vært ute en stund er også i ferd med å ta lovende skritt på veien tilbake, sier Holm, som lørdag drar tilbake til stadion som var hans hjemmebane i 2012. 

- Jeg hadde en fin tid i Fredrikstad, og det blir gøy å komme tilbake dit som trener.

Han ser gjerne at også KFUM-supportere tar turen til Plankebyen. Kampstart på Fredrikstad stadion er 15.00.








 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter