Isnes med Kåffa-ja til 2022

- Vil fortsatt ta steg – som trener, med spillergruppe og med klubb, sier Jørgen.

Jørgen Isnes tok over som hovedtrener i KFUM etter nedrykket fra OBOS-ligaen 2016. I fjor tok han laget opp fra PostNord-ligaen, og i år har han ledet klubbens a-lag til en historisk bra sesong: 

Kvartfinale i cupen og to runder før slutt fortsatt en god mulighet til å spille kvalik til Eliteserien.

Det er derfor en stor glede at vi kan melde om at klubb og trener i dag ble enige om å forlenge en avtale som i utgangspunktet strakk seg ut 2020-sesongen.

- Vi er selvsagt veldig fornøyd med at Jørgen blir med oss videre, og nå har bundet seg til klubben ut 2022. En ting er at vi mener at han er en veldig god fotballtrener og en av norsk fotballs mest spennende trenernavn for tiden. Noe annet er at han på en fantastisk måte bidrar til å bygge klubb og bidrar blant spillere, trenere og ledere langt utover det en kan forvente, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Selv er Jørgen godt fornøyd med at han blir KFUM-sjef også de neste årene.

- Selv om vi har hatt en utrolig reise det siste året, så har jeg fortsatt mye ugjort her. Vi skal jobbe videre med å optimalisere klubb, treningskultur og spillerstall. Her ligger også min motivasjon fordi jeg mener jeg kan være her å fortsatt ta steg som trener, med spillergruppa vi har her og med KFUM som klubb, sier 40-åringen.

Han er glad for at han har fått de nødvendige signalene om at satsingen rundt a-laget i klubben skal forsterkes ytterligere.

- Det legges til rette for at spillere skal få en enda bedre hverdag, uten at vi som klubb mister fotfeste, identitet og den nøkternhet som har og skal prege oss, sier Isnes.

Han vet allerede nå at de aller fleste i dagens spillergruppe er med videre.

- Jeg legger ikke skjul på at jeg har ambisjoner om Eliteserien, enten med KFUM eller som trener for en annen klubb. Men, akkurat nå kunne jeg ikke vært et bedre sted enn KFUM. Det er mange spennende ting på gang i klubben, blant annet med den nye stadion. Her og nå er det likevel bare en ting som har fokus hos meg; og det er hvordan vi skal ta tre poeng mot Strømmen på lørdag, sier Isnes.

Annonse fra Obos-ligaen: