Isnes i tre nye år

- Utrolig glad for å være med videre, sier Isnes.

Sendt fra himmelen, synger Profetene.

Nå er det endelig klart; mannen som får oss opp igjen, har signert for tre nye år.

Med andre ord; Jørgen Isnes har bundet seg til å være Kåffa-trener ut 2025.

- Det er på grunn av dere jeg ønsker å forlenge. Og hva dere og vi har prestert sammen nå over tid, over mange år. Vi har en utrolig bra gruppe og et trenerteam og støtteapparat det er høy klasse på. Vi har også en klubb i ryggen som ønsker å ta små steg hele tida.

- Jeg er utrolig glad for å være med videre og at klubben ville ha meg videre. Veldig takknemlig og ydmyk for det, og gleder meg til reisen videre, sa Isnes til spillergruppa etter at den ble informert om signeringen.

Til Kåffa i 2015
Jørgen kom til klubben i 2015. Etter to år som assistenttrener med opprykk til OBOS-ligaen sammen med Ståle Andersen, tok han over som hovedtrener etter nedrykket i 2016.

I 2018 tok han laget opp igjen til nest øverste nivå og har vært sentral i å stabilisere KFUM som et solid OBOS-ligalag. Når han nå signerer, leder han et lag som er på skuddhold til direkte opprykk til Eliteserien når ti kamper gjenståt.

- Vi har fortsatt mye å bli bedre på, både spillere, trenere og klubb, og det er det som gir meg energi til å gå løs på nye år i KFUM. Jeg ser ikke at vi har kommet til et sted der utviklingen kommer til å flate ut, og idet ligger det også at jeg tror vi her kan ta steget opp i Eliteserien, sier Isnes til Kåffa.no.

Det er ingen hemmelighet at det har vært interesse for den ambisiøse treneren fra andre klubber.

- I den sammenheng har KFUM vært forbilledlig, og de har vist velvilje til å la meg snakke med andre. Det kan skje igjen dersom den rette henvendelsen kommer, men her og nå handler det for meg om KFUM og det som skal bli en morsom og spennende høst i OBOS-ligaen.

isnes.jpg
Spillergruppa orienteres om at Jørgen har signert for KFUM ut 2025.

Langsiktig plan
Daglig leder, Thor-Erik Stenberg, er veldig fornøyd med at en ny Isnes-avtale er landet.

- Det er fantastisk for oss som klubb at Jørgen med sin status og kapasitet velger å fortsette å være i Kåffa. Vi vet selvsagt at han er en ettertraktet mann, og det forstår vi, men det er også et tydelig signal fra Jørgen om at han fortsatt har store ambisjoner for KFUM som klubb, og det rimer godt med klubbens egne ambisjoner, sier Stenberg.

På en dag som denne peker han også på at denne signaturen er del av en langsiktig plan.

- Når Jørgen første gang ble ansatt hos oss, som assistenttrener høsten 2015, hadde vi en felles ambisjon om at han skulle utvikles til å bli hovedtrener for a-laget i klubben og etter hvert bli aktuell for trenergjerninger på høyt nivå. På det punktet har både vi og Jørgen lyktes. Personlig er jeg rimelig trygg på at Jørgen en dag blir å se som trener i Eliteserien, og kanskje kan det til og med bli med Kåffa, sier Stenberg med et smil.

FFK neste
I tillegg til å være en hardtarbeidende og faglig sterk fotballtrener er Isnes en klubbygger av rang, som også kler KFUM og klubbens verdier.

- Jørgen er opptatt av og bryr seg om alle lagene i klubben. Han tar seg tid med spillere og frivillige på en måte som er forbilledlig. Dessuten ser vi veldig likt på hva neste steg er, både for a-lag og klubb, og vi har god tro på at vi sammen kan levere ytterligere vekst for lag og klubb i tiden som ligger foran.

Vi lar Profetene avslutte denne saken:

Vi sier det igjen; Vi har Jørgen Isnes…

I tre nye år.


Den beste måten du kan feire denne signeringen på er å møte opp for å støtte Isnes og co. når de spiller mot Fredrikstad på KFUM Arena på mandag. Kl. 18.00. Kjøp billetter her!
 

Annonse fra Obos-ligaen: