- Imponert og stolt over gruppa

Etter en blindgate med fire tap, har KFUM nå slått tilbake med 2 x 3-1. - At KFUM for tredje året på rad kjemper om kvalik til Eliteserien helt inn er jeg både imponert og stolt over, sier Isnes.

KFUM-SOGNDAL 3-1 (0-1). KFUM-gutta klarte å snu en vond trend med en sterk 3-1-seier mot Ranheim. I dag fortsatte oppturen - med en ny seier med samme sifre.

Kåffa så ikke akkurat ut som noe vinnerlag i første akt av dagens forestilling, men reiste seg etter pause der 0-1 ble til 3-1.

- Første omgang blir en omgang hvor to lag spiller identisk, og den bataljen er Sogndal best i. Vi er for dårlig til å skape overtall og da ender det med at alle møter og det blir lett for Sogndal å håndtere. I tillegg er vi for dårlig på avklaringer for eksempel, sier Isnes.

Pausepraten ble brukt godt.

- Vi snakker om å skape overtall bakfra ved å dytte Moa lavere i banen. I tillegg justeres Nunez lavere, slik at vi får overtall flere steder i banen. Det lønte seg og det snur faktisk kampbildet. Det gjør at Alagie og Bilal kan true mer i lengderetningen også, sier Isnes.

1-1 kommer etter at Moa finner fram til Nunez i feltet, 2-1 ved Alagie og 3-1 da Bilal løper fra alt og alle og setter inn 3-1 etter at Sogndals keeper hadde tatt seg en overtidstur opp i motsatt ende da gjestene fikk hjørnespark.

Isnes er imponert over mange i dag. 

- Moa gjør en kanonkamp inne sentralt. Nunez gjør sin beste kamp hittil med sin smartness. Bilal er uromoment gjennom hele kampen. I sluttfasen i dag blokkerer vi skudd og avslutninger som vi skal for å vinne kampen.

Når to kamper gjenstår, er nå KFUM på kvalikplass. Med Sandnes igjen borte og Jerv hjemme (på Intility) er vi virkelig med i racet om playoff til Eliteserien 2022.

- At KFUM for tredje året på rad kjemper om kvalik til Eliteserien helt inn er jeg både imponert og stolt over. Gruppa responderer godt både på treningsfelt og under pausepraten, sier Isnes som er optimist med tanke på å ende over streken når 30 runder er spilt.

- Vi har noen gode opplevelser bak oss nå. Det bygger energi. Samtidig skal vi bruke dagene godt for å ha den nødvendige energien og overskuddet vi trenger i en lengre sesong.

Han er ekstra glad for at han og laget kunne gi noe tilbake til de mange frammøtte, både unge profeter og superveteraner.

- Nå oppfordrer jeg alle til å støtte oss på slutten. I dagens kamp ga Kåffa-publikummet oss et løft. La det fortsette.

De to siste rundene spilles slik:
Lørdag 20/11 kl. 15.00: Sandnes Ulf-KFUM
Lørdag 27/11 kl. 15.00: KFUM-Jerv (på Intility Arena)

Alle foto: Guttorm Lende

_P8A5585.jpeg
MÅLSCORER 1: Nunez jubler etter utlikningen ved å vise Holmlia-tegnet.
_P8A5661.jpeg
MÅLSCORER 2: Spillerne flokker seg rundt Alagie etter 2-1.
_P8A5845.jpeg
MÅLSCORER 3: Bilal ruller ballen i åpent mål etter å ha løpt fra hele Sogndal-laget.

 

Annonse fra Obos-ligaen: