- Imponert av klubbens planer

Franskmann med solid OBOS-erfaring klar for Kåffa.

En 25 år gammel franskmann er siste tilskudd til KFUM-stallen 2019. Emmanuel Troudart var Kåffa-aktuell allerede for to år siden, men den gang gikk turen til Ull/Kisa. 

Der har han fått med seg nesten 50 kamper for OBOS-ligaklubben. Men, nå blir det altså OBOS i rødt og hvitt.

- Jeg likte Emmanuel veldig godt sist han var og trente med oss, men den gangen fikk vi det ikke til. Han har spilt regelmessig for Ull/Kisa, men nå er jeg glad han blir å se i KFUM, sier trener Isnes.

Vår nye stopper gleder seg til å komme i gang for fullt.

- KFUMs måte å spille på, passer min spillestil. Ellers så har jeg en god relasjon til treneren, noe som er viktig for meg. Dessuten ble jeg imponert da klubben orienterte om alle planene som er her, sier 25-åringen.

Det er mye kvalitet i spillerstallen, og jeg forventer at det vil gi resultater.

— Emmanuel Troudart

Han er også imponert over det han har sett av sine nye medspillere på banen.

- Troppen virker sterk og alle jobber knallhardt på trening. Miksen av unge og erfarne spillere, er god og veldig positiv. Det er mye kvalitet i spillerstallen, og jeg forventer at det vil gi resultater.

Emmanuel flyttet til Norge på grunn av norsk kjæreste. De er nå bosatt i Ski.

- Vi får en god, spillende stopper. Han er aggressiv og ønsker alltid å tenke offensivt når han forsvarer seg. Med sin høyde (192 cm) kan han også være avgjørende på mange baller i luftrommet, sier KFUM-treneren.

Isnes er også overbevist om at Emmanuel som type passer klubbens profil. Og i tillegg til å kjempe for plass på a-laget, blir han å se på KFUM Akademiet.

- Det blir bra. Da får våre akademibarn også praktisert litt engelsk i hverdagen, sier Isnes.

Annonse fra Obos-ligaen: