- I meg får KFUM en ekte Kåffa-spiller

Nunez kommer fra Sandnes Ulf og «hjem» til Oslo og KFUM.

Jørgen Isnes har vært på jakt etter å styrke lagets offensive slagkraft. Johannes Andres Hummelvoll-Nunez - best kjent som "Nunez" - krysser av for mye av det KFUM-treneren har ønsket seg:

En hurtig offensiv spiller, med x-faktor, god 1v1 og et godt skudd fra distanse. En spiller som har vist at han har mange målpoeng i seg. Det er dessuten på plussiden at han er Oslo-gutt og kjenner flere av sine nye lagkamerater.

- Kåffa-ball er skapt for meg, og jeg er skapt for Kåffa-ball, sier 24-åringen entusiastisk.

Han er veldig glad for at overgangen fra Sandnes Ulf gikk i orden, og at han nå har bundet seg til KFUM ut 2023-sesongen. Nunez har sin første KFUM-trening i morgen formiddag.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Det har vært inspirerende å oppleve tiden som helproff i Sandnes Ulf, men nå føles dette veldig riktig med tanke på spillestil og spilletid. Jeg gleder meg til å spille fotball langs bakken, med gode fotballspillere. KFUM har noen av de beste spillerne i OBOS, som jeg nå gleder meg til å kombinere med. I meg får KFUM en ekte Kåffa-spiller, sier Nunez.

KFUM har noen av de beste spillerne i OBOS, som jeg nå gleder meg til å kombinere med.

— Nunez
Han startet sitt fotball-liv i Holmlia, og kjenner særlig Dodou og Bilal godt. Tidlig i tenårene dro han til Lyn der han i ung alder fikk sin debut på a-laget. Det ble så et mellomstopp i Ready før karrieren skjøt fart i Skeid. Der fikk han vist sitt potensiale med Skeid i OBOS-ligaen i 2019 som gjorde at Sandnes Ulf hentet han vestover. I Skeid spilte han blant andre med Tavakoli og Mahnin som han nå gjenforenes med i Kåffa.

- Nunez bidro med mange målpoeng da han var i Skeid og det er det vi ønsker inn i laget vårt nå. Han kan spille i alle offensive roller. Jeg gleder meg til å jobbe med han, sier Isnes.

Nunez er spilleklar fra 1. august. Første mulighet for KFUM-debut blir da borte mot Sogndal 18. august, mens første mulighet for å se han i aksjon på Ekeberg, blir mot nettopp Sandnes Ulf 23. august.

KFUM ønsker Nunez varmt velkommen til Ekeberg, og takker Sandnes Ulf for god og ryddig dialog som har ført til en smidig overgang.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter